το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

"η..γελαστή πολιτεία" - Θεατρική παράσταση από το Ειδικό Δ/Σ για παιδιά με αυτισμό και το 77ο Δ/Σ


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος, 2017 - 08:17 | Στην Κατηγορία:

Μία ξεχωριστή παράσταση

Την παράσταση , "η... γελαστή πολιτεία" παρουσιάζουν  στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, το  Ειδικό Δημοτικό Σχολείο για παιδιά με Αυτισμό και το 77ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.
Η παράσταση,  η οποία λειτούργησε ως μια ισχυρή αφορμή ώστε τα παιδιά των δύο σχολείων να συνυπάρξουν, να γνωριστούν, να επικοινωνήσουν αλλά και να συνδημιουργήσουν, αποτελεί ειδική προσαρμογή για μαύρο θέατρο, βασισμένη στο έργο "αγέλαστη πολιτεία" και συμμετέχουν παιδιά από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο για παιδιά με Αυτισμό καθώς και οι μαθήτριες και μαθητές του ΣΤ'1 τμήματος μαζί με την χορωδία του 77ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.
Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στην αϊθουσα θεάτρου του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου, στις 7μμ.

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ανασκαφές ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης

Σταθμός Δημοκρατίας, Βόρεια και Νότια Είσοδος, Αεροφωτογραφία. Ερείπια αποθηκών και εργαστηρίων της ύστερης αρχαιότητας, εκατέρωθεν του δρόμου που οδηγούσε στη Χρυσή Πύλη. (ΦΩΤΟ)

Πλήρης οδηγός για τις άδειες των εκπαιδευτικών - Νομοθετικό πλαίσιο και δικαιολογητικά

Ένας πλήρης, συνοπτικός και εύχρηστος συγκεντρωτικός οδηγός όλων των αδειών που δικαιούνται οι εκπαιδευτικοί -μόνιμοι και αναπληρωτές- απο την Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.