Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Συνέλευση του Συντονιστικού Αναπληρωτών-Αδιόριστων Εκπαιδευτικών


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 6 Δεκέμβριος, 2017 - 21:27 | Στην Κατηγορία:

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή

Το ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ - ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ καλεί όλους τους συναδέλφους αναπληρωτές σε πραγματική συμμετοχή με φυσική παρουσία και τοποθέτηση στην επόμενη ανοιχτή  - αμεσοδημοκρατική συνέλευση του Συντονιστικού, το Σάββατο 9/12/2017 6μμ στα γραφεία της ΔΟΕ (Ξενοφώντος 15α 3ος όροφος – Σύνταγμα).

Να δυναμώσουμε τη φωνή μας, να συλλογικοποιήσουμε τα προβλήματα και τις ανάγκες μας, κανένας αναπληρωτής μόνος. Όχι στην τεχνητή διάσπαση. Από τα μικρά και καθημερινά του σχολείου έως το μεγάλο αγώνα για μόνιμους μαζικούς διορισμούς και σταθερή εργασία, θα κυνηγάμε τα όνειρά μας για τη ζωή και το σχολείο. Διεκδικούμε τα εργασιακά μας δικαιώματα, παλεύουμε μέσα κι έξω από τα σχολεία για το δικαίωμα κάθε μαθητή μας στην εκπαίδευση. 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα