Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Συγκέντρωση Εκπαιδευτικών και Φοιτητών και στη Θεσσαλονίκη


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 9 Μάρτιος, 2018 - 15:34 | Στην Κατηγορία:

Πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στο άγαλμα Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη, εκπαιδευτικοί των Γ, Δ και Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, σύλλογοι αδιόριστων, δασκάλων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και φοιτητών.

Οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία προς την παραλιακή λεωφόρο Νίκης και στη συνέχεια επέστρεψαν πάλι στην πλατεία Αριστοτέλους.

Οι ΕΛΜΕ κήρυξαν δίωρη στάση εργασίας για συμμετοχή στο συλλαλητήριο, με βασικά αιτήματα τους μαζικούς και μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών, την εξίσωση των εργασιακών δικαιωμάτων των αναπληρωτών με αυτά των μόνιμων, τη διακοπή των συγχωνεύσεων σε σχολεία, σε τμήματα και ειδικότητες, καθώς και μείωση του αριθμού μαθητών ανά τάξη.

Η διαμαρτυρία αποτελεί συνέχεια των κινητοποιήσεων της προηγούμενης εβδομάδας, οι οποίες θα συνεχιστούν και την επόμενη, οπότε για την Παρασκευή (16/3) προγραμματίζεται νέα πανελλαδική διαμαρτυρία με κάλεσμα της ΟΛΜΕ.

Αντίστοιχη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και έξω από το υπουργείο Παιδείας στην Αθήνα.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα