το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Στο ΣτΕ εκπαιδευτικοί για το νέο τρόπο επιλογής Διευθυντών


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Οκτώβριος, 2017 - 15:25 | Στην Κατηγορία:

ΣτΕ

Προσφυγή στο ΣτΕ κατά του νέου τρόπου επιλογής Διευθυντών έχουν καταθέσει 55 εκπαιδευτικοί σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας “Δημοκρατία“.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι προσφεύγοντες, οι οποίοι όπως υποστηρίζουν, έχουν τα απαιτούμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα να επιλεγούν για τις κενές θέσεις των διευθυντών ζητούν την ακύρωση της από 31/5/2017 σχετικής απόφασης του Υπουργού Παιδείας, στρέφοντας μεταξύ άλλων τα πυρά τους κατά της ρύθμισης που προβλέπει διατύπωση γνώμης από μόνιμους εκπαιδευτικούς και της παροχής συνέντευξης των υποψηφίων.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Αλλάζει η οργάνωση της Σχολής Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτου Ανάγκης

Το σχετικό προεδρικό διάταγμα για την αναδιοργάνωσή της κρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας νόμιμο

Οι σύζυγοι μπορούν να καταθέτουν χωριστές φορολογικές δηλώσεις

Οι σύζυγοι μπορούν από εδώ και στο εξής να υποβάλλουν χωριστές φορολογικές δηλώσεις εισοδήματος και να εκδίδονται χωριστά εκκαθαριστικά σημειώματα, σύμφωνα με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας