Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Σπουδές, Έρευνα και Καινοτομία στο Πολυτεχνείο Κρήτης


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Ιανουάριος, 2018 - 23:29 | Στην Κατηγορία:

Μαθητές και Φοιτητές απο όλη την Ελλάδα γνώρισαν το Πολυτεχνείο Κρήτης στο 1o Spoudase Festival

Το Πολυτεχνείου Κρήτης συμμετείχε δυναμικά στο 1ο Spoudase Festival που πραγματοποιήθηκε στις 24 και 25 Ιουνίου του 2017 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, συμβάλλοντας σημαντικά στην καθιέρωση Φεστιβάλ στην Ελλάδα και παρουσιάζοντας στους χιλιάδες του επισκέπτες, τα προγράμματα και τις δραστηριοτητές του.

Εκατοντάδες μαθητές λίγες ημέρες πριν την συμπλήρωση του μηχανογραφικού δέχτηκαν δωρεάν συμβουλές στην Τεχνόπολη, ενώ είχαν την ευκαρία να μάθουν για τις σχολές του Πολυτεχνείου Κρήτης και να κάνουν την σωστή επιλογή στο μηχανογραφικό τους.

Σπουδές, Έρευνα και Καινοτομία στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Πρώτιστο μέλημα του Πολυτεχνείου Κρήτης  είναι να παρέχει στους φοιτητές του μια εκπαίδευση που συνδυάζει την αυστηρή ακαδημαϊκή μελέτη και τον ενθουσιασμό της ανακάλυψης νέων γνώσεων με την ουσιαστική υποστήριξη και την παροχή πνευματικών ερεθισμάτων στο πλαίσιο μιας δυναμικής πολυτεχνειακής κοινότητας.

Με πέντε σχολές μηχανικών -παραγωγής & διοίκησης, ορυκτών πόρων, ηλεκτρολόγων και υπολογιστών, περιβάλλοντος και αρχιτεκτόνων- και αντίστοιχα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών που καλύπτουν ευρύ φάσμα της επιστήμης των μηχανικών, το Πολυτεχνείο Κρήτης προσφέρει σπουδές υψηλού επιπέδου και αναγνωρισμένου κύρους.

Ο Βασίλης Διγαλάκης για το Πολυτεχνείο Κρήτης

Ο Καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης, και πρώην πρύτανης του Ιδρύματος, Βασίλης Διγαλάκης παρουσίασε στο Spoudase Festival τις Σπουδές, την Έρευνα και την Καινοτομία στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Το 2ο Spoudase Festival έρχεται στις 19 και 20 Μαϊου σε όλη την Τεχνόπολη!

Τα δημόσια Πανεπιστήμια και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας στο 2ο Spoudase Festival εκτός από τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματά τους θα παρουσιάσουν σε ειδικό νέο χώρο τα εκθέματά τους που αφορούν την Τεχνολογία, την Καινοτομία και την Επιστήμη.

Η νέα ένθετη θεματική του Spoudase Festival θα επικοινωνήσει στους χιλιάδες επισκέπτες του όλες τις δραστηριότητες των δημόσιων Ιδρυμάτων, μέσω των εκθεμάτων τους!


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα