Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Spoudase Festival: Μία γιορτή για όλα τα σχολεία (Φωτογραφικό Αφιέρωμα)


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Μάιος, 2018 - 19:34 | Στην Κατηγορία:

Το 1ο αφιέρωμα στις δράσεις των σχολείων στο 2ο Spoudase Festival

Μία νέα εποχή με πολλές δυνατότητες ανοίγει το Spoudase Festival για την σχολική εκπαίδευση, τις σχολικές μονάδες, τους μαθητές, τους γονείς και τους καθηγητές της Π.Ε. και Δ.Ε.

Ο μεγαλύτερος φεστιβαλικός θεσμός που αφορά όλο το φάσμα της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ο οποίος φέτος πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Γ.Γ. Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και υπο την αιγίδα της ΓΓΕΕ του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής με πάνω από 20.000 επισκέπτες, φιλοξένησε ανάμεσα στους εκθέτες και σχολικές μονάδες και εκπαιδευτήρια απ' όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

Στο Spoudase Festival γνωρίζουμε πως το επίπεδο της παιδείας στην χώρα μας είναι πολύ υψηλό και μέσα σε δύσκολες συνθήκες, ιδιαίτερα στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια, υπάρχουν άνθρωποι που δημιουργούν, καθηγητές και μαθητές με μεράκι που προσπαθούν να φέρουν την εκπαίδευση στο κατώφλι του μέλλοντος.

Όλοι όσοι παρευρέθηκαν στο 2ο Spoudase Festival ήρθαν σε επαφή με τον πλούτο των δραστηριοτήτων των μαθητών που παρουσιάστηκε στον εξωτερικό χώρο της Τεχνόπολης στο πλαίσιο του event. Με χαρά η διοργάνωση υποδέχτηκε τα σχολεία που πραγματοποίησαν εκδρομή στον χώρο του Φεστιβάλ!

Παρακάτω σας παραθέτουμε φωτογραφίες - Για κάθε εκδήλωση το επόμενο διάστημα θα παρουσιαστούν αφιερώματα αυτοτελώς (Εδώ μπορείτε να δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα από όλο το φεστιβάλ)

σχολεία 9

 

 

 

Spoudase Festival

 

Σιβιτανίδειος

 

Σχολείο 2

 

Αρσάκεια Σχολεία

 

ΕΠΑΛ
 

 

stem education

 

σχολείο 7

 

αρσάκεια
 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Τι πραγματικά ισχύει με το GDPR και τι πρέπει να γνωρίζετε

Εκδήλωση του τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Παν.Πειραιά στο Spoudase Festival 2018

Φωτογραφικό Αφιέρωμα: Οι δράσεις των Αρσακείων στο Spoudase Festival

Φωτορεπορτάζ από τις δράσεις των Αρσακείων στο Spoudase Festival 2018

2ο ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής και 1ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου: Καθηγητές και μαθητές με μεράκι, φαντασία και όρεξη!

Ένα περίπτερο κόσμημα, χειροποίητο από τους μαθητές και τους καθηγητές του, ποδήλατα από ξύλο και άλλα εκπληκτικά εκθέματα παρουσίασαν τα δύο ΕΠΑΛ στο Spoudase Festival, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό Φεστιβάλ στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της ΓΓ Νέας Γενιάς και Δια βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και της ΓΓΕΕ του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής!