Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Σήμερα νέες προσλήψεις αναπληρωτών - Δείτε που


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 7 Δεκέμβριος, 2017 - 11:08 | Στην Κατηγορία:

Ενημέρωση από ΠΣΑΕΠ

Όπως ενημερωθήκαμε μόλις από το Υπουργείο Παιδείας σήμερα αναμένονται (το αργότερο ως το απόγευμα) 156 προσλήψεις α/θμιας και 41 β/θμιας.

Σε ερώτησή μας για την ακριβή κατανομή των προσληψεων αυτών σε δασκάλους, νηπιαγωγους και ειδικότητες μας απάντησαν: "Καλά είναι τόσο σημαντική η κατανομή για εσάς; Έχετε υπομονή, είναι τακτική μας να μην δίνουμε την κατανομή!!"

Μπορείτε να φανταστείτε τι ακολούθησε... Δεν είναι δυνατόν κάποιοι υπάλληλοι να λειτουργούν με τέτοια απάθεια προς τους συναδέλφους που αγωνιούν μήνα Δεκέμβριο για το αν θα προσληφθουν και θα έχουν έσοδα να θρέψουν τις οικογένειές τους. Το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να ενημερώνουν όλους τους επίσημους φορείς και να πιέζουν όσο μπορούν για κάλυψη όλων των κενών τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. Φυσικά αναφερόμαστε σε κάποιους και όχι σε όλους..


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Θέσεις για εκπαιδευτικό προσωπικό στην Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων

Προσλήψεις εκπαιδευτικών - Δείτε όλες τις πληροφορίες

Νέο Σύστημα διορισμών στην Ειδική Αγωγή - Συμπεριλαμβάνεται η ρύθμιση για τα Μεταπτυχιακά

Δείτε αναλυτικά τι σημείωσε ο διευθυντή Ειδικής Αγωγής του Υπ.Παιδείας

Προσλήψεις διδασκόντων στην ΑΣΠΑΙΤΕ

Θέσεις εργασίας για εκπαιδευτικό προσωπικό