Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

«Σχολικές επιδόσεις και οικογενειακή ζωή» - Διάλεξη στον Δήμο Θεσσαλονίκης


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιανουάριος, 2018 - 09:27 | Στην Κατηγορία:

Την Τετάρτη, στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης, ώρα 18:00

Διάλεξη με θέμα «Σχολικές επιδόσεις και οικογενειακή ζωή: Υπερβολές και αντιφάσεις - Υπερπροστατευμένο, καταπιεσμένο ή αβοήθητο παιδί ; Διάγνωση και αντιμετώπιση», πραγματοποιείται την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 στις 18:30, στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης υλοποιεί για τρίτη χρονιά ετήσιο κύκλο διαλέξεων - σεμιναρίων με τίτλο «Αντιμέτωποι με τα προβλήματα μας: εμείς και οι άλλοι» με την επιστημονική επίβλεψη της κλινικής ψυχολόγου - ψυχαναλύτριας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, Αναστασίας Πιμπιλίδου, πτυχιούχου του Πανεπιστημίου Paris VII, η οποία εργάζεται ως θεραπεύτρια παιδιών και εφήβων στο παιδοψυχιατρικό τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον παρακάτω σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/4eZ9qvF7UwTDNFnD2

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, τηλ: 2313 318662 και 2313318663.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα