Κάνε δωρεάν την εγγράφη σου!

Διεκδίκησε υποτροφίες σε πάνω από 350 μεταπτυχιακά προγράμματα

Πάρε συμβουλές για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού σου

Κάνε δωρεάν ψυχομετρικά τεστ

Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ψήφισμα καταγγελίας της καταδίκης συνάδελφου φαντάρου, που έκανε χαιρετισμό σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο στην Αθηνα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Απρίλιος, 2018 - 11:42 | Στην Κατηγορία:

Σωματείο εκπαιδευτικών Ιδιωτικής εκπαίδευσης Ηρακλείου

Ψήφισμα

Το Σωματείο Εκπαιδευτικών Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου «Γαλάτεια Καζαντζάκη» καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια, ένας συνάδελφός μας που υπηρετεί τη θητεία του στον ελληνικό στρατό, να τιμωρηθεί από την μονάδα του, γιατί μίλησε σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο.

Το παράπτωμα του ήταν ότι μίλησε ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τον πραγματικό ρόλο των γερακιών του πολέμου, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Ότι ανέδειξε τα πραγματικά αίτια που οδηγούν τους λαούς στο αιματοκύλισμα, στα βάσανα και στην προσφυγιά και δεν είναι άλλα από την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων. Στην ίδια ομιλία που μίλησε από καρδιάς και παλικαρίσια για το καθήκον των εργατών και των παιδιών των εργατικών και λαϊκών οικογενειών που υπηρετούν τη θητεία τους, που δεν είναι άλλο από την υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων και των συνόρων της χώρας μας.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει τεράστιες ευθύνες. Γιατί την ίδια στιγμή που κάνει επιθεώρηση μονάδων με τη συνοδεία των φασιστών της Χρυσής Αυγής, που μετατρέπει την Ελλάδα σε ένα τεράστιο ΝΑΤΟϊκό στρατόπεδο, που κόβει από μισθούς και συντάξεις για να χρηματοδοτεί τους ΝΑΤΟϊκούς εξοπλισμούς και αποστολές που εκτός των άλλων συνδράμουν και στην όξυνση των πολεμικών αναμετρήσεων στη Συρία και αλλού, τιμωρείται ο στρατιώτης που ανέδειξε ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει να κερδίσει τίποτα από την όλο και μεγαλύτερη εμπλοκή της Ελλάδας σ’ αυτούς τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Καταδικάζουμε αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια και δηλώνουμε ότι θα οργανώσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά την πάλη τους ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, ενάντια στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ. Ενάντια στην πολιτική που γεννά την φτώχεια, τους πολέμους, την εκμετάλλευση και την προσφυγιά

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.