Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Προσλήψεις εκπαιδευτών στη Σιβιτανίδειο (προκήρυξη)


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Ιανουάριος, 2018 - 22:07 | Στην Κατηγορία:

Δείτε την προκήρυξη

Η παρούσα προκήρυξη αφορά στην κάλυψη των αναγκών κατάρτισης, επιμόρφωσης και εκπαίδευσης στα πλαίσια των Προγραμμάτων που περιγράφονται αναλυτικότερα παρακάτω και πρόκειται να υλοποιηθούν εντός του έτους κατάρτισης 2017 – 2018, το οποίο αρχίζει τον Ιανουάριο και ολοκληρώνεται το Δεκέμβριο του 2018.

Οι υποψήφιοι θα προσληφθούν ως ωρομίσθιοι εκπαιδευτές και θα καλύψουν ανάγκες συνεχιζόμενης κατάρτισης και γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων σε τομείς και ειδικότητες των παρακάτω προγραμμάτων (θεωρητικών, εργαστηριακών και μικτών) το οποίο θα διεξάγει το ΚΕΔΙΒΙΜ2 ΣΔΣΤΕ σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο Ν. 4186/2013 Άρθρο 18 παρ 1 & Άρθρο 27 παρ 15 (ΦΕΚ 193/τ. Α/ 17-09-2013), στο Ν. 4093/2012 Θ3 (ΦΕΚ 222/ τ. Α΄/ 12-11-2012) και στην Υ.Α. Αριθμ. Κ1/125046 (ΦΕΚ 2678/31-07-2017).

Τα εν λόγω προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων στοχεύουν σε ενήλικες νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, εργαζόμενους που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τα προσόντα και τις δεξιότητές τους, αλλά και σε άτομα που ενδιαφέρονται να εξελίξουν ή και να τροποποιήσουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Εκπαίδευτής Εκπαιδευτών Ενηλίκων μπορείτε να γίνετε παρακολουθώντας το Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό "Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων" . Με αυτό το Μεταπτυχιακό μπορείτε να εργαστείτε σε

- Φορείς αρχικής και συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (ΙΕΚ, ΚΕΚ, Τμήματα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και εκπαίδευσης επιχειρήσεων, Σχολές Μαθητείας Παραγωγικών Υπουργείων, κ.λπ.).

- Φορείς που παρέχουν προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης σε ενήλικες ή ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (ΚΔΒΜ-Κέντρα δια βίου Μάθησης στους δήμους ή ιδιωτικά, ΚΕΕ-Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων, ΜΚΟ-Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί, κ.λπ.).

- Φορείς μη τυπικής εκπαίδευσης που συνδυάζουν την εκπαίδευση και τον πολιτισμό (Μουσεία, Πινακοθήκες, Πολιτιστικά Ιδρύματα, Βιβλιοθήκες, κ.λπ)

Απευθύνεται επιπλέον σε

Εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε δομές αρχικής τεχνικής επαγγελματικής εκπαίδευσης όπως είναι τα ΕΠΑΛ και οι ΕΠΑΣ, ή σε εκπαιδευτικούς οι οποίοι ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν στις αρχές της Εκπαίδευσης Ενηλίκων διευρύνοντας το πεδίο των γνώσεών τους αλλά και των πιθανών επαγγελματικών τους ενασχολήσεων (Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, Δημόσια ΙΕΚ, Πρόγραμμα 18ΑΝΩ, κ.λπ.). 

Λίγες θέσεις απομένουν - Δείτε εδώ

 

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Η Σιβιτανίδειος για 2η συνεχή χρονιά στο Spoudase Festival στη Τεχνόπολη

Το 2ο Spoudase Festival 350 φορείς από την Τριτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Η Σιβιτανίδειος σχολή συμμετέχει στην ένθετη κατηγορία "Κι όμως Κινείταi"