Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πλήρωση κενών θέσεων Μελών Παιδαγωγικών Ομάδων στα ΚΠΕ Καλαμάτας, Καστρίου, Ν.Κίου και Σικυωνιών


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουάριος, 2018 - 10:42 | Στην Κατηγορία:

ΠΔΕ Πελοποννήσου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση κενών θέσεων Μελών Παιδαγωγικών Ομάδων (Π.Ο.) στα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας, Καστρίου, Ν.Κίου και Σικυωνιών.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου

Έχοντας υπόψη:

1. Την με αριθ. Πρωτ. 83691/Γ7/22-07-2011 Υ. Α. με θέμα «Διαδικασίες Στελέχωσης και Καθήκοντα των Εκπαιδευτικών στα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης» και την από 01-08-2011 ανακοινοποίησή της στο ορθό.

2. Την με αριθ. πρωτ. 108401/ΓΔ4/07-07-2015 Υ. Α. με θέμα «1. Παράταση αποσπάσεων εκπαιδευτικών Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης…2. Παράταση αποσπάσεων εκπαιδευτικών Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.)».

3. Το με αριθμ. 219787/Δ2/13-12-2017 έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. με θέμα «Πλήρωση κενών θέσεων Μελών Παιδαγωγικών Ομάδων στα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης»

Δείτε αναλυτικά το έγγραφο σε μορφή Pdf

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ψήφισμα που αφορά στα ΚΠΕ και τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν

Δύο μήνες έχουν ήδη περάσει από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και τα περισσότερα από τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) της χώρας ακόμα δεν μπορούν να λειτουργήσουν ή υπολειτουργούν λόγω της εξαιρετικά μεγάλης υποστελέχωσης που έχουν, καθώς ούτε το Υπουργείο ούτε οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (με εξαίρεση τρεις) προκήρυξαν τις κενές θέσεις στα ΚΠΕ για το σχολικό έτος 2017-2018 ούτε απέσπασαν εκπαιδευτικούς ώστε να λειτουργήσουν ομαλά, αν και η ισχύουσα νομοθεσία που ρυθμίζει τη στελέχωση και λειτουργία των Κέντρων σαφώς προβλέπει την άμεση απόσπ