Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Προγραμματισμός των ΙΕΚ του Υπουργείου Τουρισμού. 857 οι νέοι σπουδαστές


Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Ιούλιος, 2017 - 19:54 | Στην Κατηγορία:

ΙΕΚ

Στον προγραμματισμό λειτουργίας των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) του Υπουργείου Τουρισμού, για την εκπαιδευτική περίοδο 2017 – 2018 προχώρησε το υπουργείο με απόφαση του.

Η έγκριση δόθηκε μετά από τις προτάσεις των μονάδων Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) του Υπουργείου Τουρισμού για τον αριθμό εισακτέων ανά ειδικότητα για την εκπαιδευτική περίοδο 2017-2018 Έτσι εγκρίνεται η εισαγωγή οχτακοσίων πενήντα επτά (857) καταρτιζόμενων στο Α’ εξάμηνο των Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Τουρισμού, για την εκπαιδευτική περίοδο 2017 -2018, ως ανωτέρω.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής: Θέσης πρακτικής άσκησης για σπουδαστές ΙΕΚ

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) προσφέρει τη δυνατότητα εκπόνησης πρακτικής άσκησης σε σπουδαστές ΙΕΚ οι οποίοι δεν έχουν πραγματοποιήσει την πρακτική τους άσκηση και έχουν αυξημένα προσόντα.