Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Προεδρικό Διάταγμα: Σημαιοφόροι με κλήρωση, τέλος η βαθμολογία


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 2 Αύγουστος, 2017 - 01:30 | Στην Κατηγορία:

Το νέο Π.Δ 79/2017 για την Οργάνωση και λειτουργία των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων προβλέπει:

Σημαιοφόροι, παραστάτες και υπεύθυνοι για την κατάθεση στεφάνου ορίζονται μαθητές της ΣΤ΄ τάξης.


Σημαιοφόροι ορίζονται δύο μαθητές της ΣΤ’ τάξης, o ένας για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Ιανουαρίου καιo άλλος από 1η Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους. Η επιλογή σημαιοφόρων, παραστατών και υπευθύνων κατάθεσης στεφάνου πραγματοποιείται με κλήρωση ανάμεσα στο σύνολο των μαθητών της τάξης. Η κλήρωση διενεργείται παρουσία του συνόλου των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης με ευθύνη του διευθυντή της σχολικής μονάδας ή του νόμιμου αναπληρωτή του και συντάσσεται σχετικό πρακτικό Συλλόγου Διδασκόντων.

Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων καθορίζεται ο τρόπος επιλογής σημαιοφόρων, παραστατών και των υπευθύνων κατάθεσης στεφάνου, εφόσον στη ΣΤ΄ τάξη λειτουργούν περισσότερατου ενός (1) τμήματα, καθώς και κάθε άλλο σχετικό θέμα για την εφαρμογή της παρούσας παραγράφου.

Δείτε εδώ το Π.Δ.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Καφαντάρη: Ο "αμόρφωτος" Μακρυγιάννης τίμησε την ελληνική σημαία

Κόντρα ανάμεσα στην Χαρά Καφαντάρη και την Σοφία Βούλτεψη ξέσπασε σε τηλεοπτική εκπομπή, με αφορμή το γεγονός ότι οι σημαιοφόροι παρελάσεων του δημοτικού θα προκύπτουν από κλήρωση.

 

LIVE: Η Ρωσία τιμά την Ημέρα της Νίκης

Live η παρέλαση και οι εκδηλώσεις

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Μόντρεαλ και τα ελληνικά του Τζαστίν Τριντό - Ολόκληρη η τελετή και η παρέλαση

Παρά τους -7 βαθμούς που "πάγωνε" την ατμόσφαιρα, η παρέλαση και οι εορταστικές εκδηλώσεις έλαβαν χώρα παρουσία οργανώσεων και κοινοτήτων από όλη τη χώρα, κατά μήκος της οδού Jean Talon στο Μόντρεαλ.