το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

"Ποια Ελένη", από την θεατρική ομάδα του 2ου ΓΕΛ Βριλησσίων, 27/4


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Απρίλιος, 2017 - 14:33 | Στην Κατηγορία:

θεατρική ομάδα του 2ου ΓΕΛ Βριλησσίων

Η θεατρική ομάδα του 2ου ΓΕΛ Βριλησσίων "ΔΡΑΜΑ"mini στο πλαίσιο πολιτιστικού προγράμματος με τίτλο: Θεατρικές Δράσεις 2016-2017: "Ποια Ελένη" ασχολείται με ένα θέμα πολύ γνώριμο στην εφηβική ηλικία.

 Το θέμα της ομορφιάς, της σχετικότητας του ωραίου, την υποκειμενικότητα αυτού αλλά και την αξία που δίνουμε συχνά στο "φαίνεσθαι" αποτέλεσε φέτος την κυρίαρχη προβληματική που με έντονη κωμικότητα  αναδεικνύεται μέσα από το έργο των Ρέππα, Παπαθανασίου. Και αυτή την παιδευτική αξία του κωμικού (χιούμορ) στην εκπαιδευτική πράξη βιώσαμε εμείς, όλα τα μέλη της ομάδας μας αυτή τη χρονιά και καλούμε και εσάς να απολαύσετε την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 και ώρα 20.00 στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Βριλησσίων και ώρα 20.00

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Αναστάσιος Χρηστάκης


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα