Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΠΔΕ Πελοποννήσου: Απόφαση πρόσληψης 8 αναπληρωτών σχολικών νοσηλευτών σε γενικά σχολεία


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Νοέμβριος, 2017 - 13:18 | Στην Κατηγορία:

ΠΔΕ Πελοποννήσου

«Πρόσληψη και τοποθέτηση-διάθεση προσωρινού/ών αναπληρωτή/τριών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) κλάδου ΠΕ25- Σχολικών Νοσηλευτών για το διδακτικό έτος 2017-2018 στο πλαίσιο της Πράξης: «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σχολικό έτος 2017/18», με κωδικό ΟΠΣ: 5009815, του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», ΕΣΠΑ 2014-2020

Δείτε το έγγραφο αναλυτικά ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Απόδοση δεύτερης ειδικότητας σε εκπαιδευτικούς Δ.Ε. της ΠΔΕ Πελοποννήσου

Απόδοση δεύτερης ειδικότητας σε εκπαιδευτικούς Δ.Ε. της Περιφερειακης Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννησου

Δείτε το έγγραφο αναλυτικά σε μορφή pdf

ΠΔΕ Πελοποννήσου: Αναγνώριση τίτλων αναπληρωτών ΕΕΠ για μισθολογική εξέλιξη

«Αναγνώριση μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών προσωρινών αναπληρωτών/τριών (Ι.Δ.Ο.Χ.) Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου για το διδακτικό έτος 2017-2018 για μισθολογική εξέλιξη»

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου

Έχοντας υπόψη:

1.Τις διατάξεις του Ν.1566/1985 (ΦΕΚ 167/τ.Α΄/30 -09-1985) «Δομή και λειτουργία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις» όπως αυτές τροποποιήθηκαν και ισχύουν.