Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Παράταση της θητείας των Σχολικών Συμβούλων εώς το 2019, εάν μέχρι 1η Οκτωβρίου δεν επιλεγούν οι Συντονιστές Εκπαίδευσης


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Μάρτιος, 2018 - 13:10 | Στην Κατηγορία:

Σχολικοί σύμβουλοι - παράταση θητείας

Ειδική διάταξη υπάρχει στο Σχέδιο Νόμουγια τις δομές εκπαίδευσης, όπου δίνει τη δυνατότητα στον υπουργό Παιδείας, να παρατείνει τη θητεία των Σχολικών Συμβούλων για έξη μήνες εάν μέχρι 1η Σεπτεμβρίου του 2018 δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες επιλογής και τοποθέτησης ή απ όσπασης των Οργανωτικών Συντονιστών των ΠΕ.Κ.Ε.Σ., των Προϊσταμένων των Κ.Ε.Σ.Υ. ή των Υπευθύνων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών.

Συνεπάγεται πως η θητεία των Σχολικών Συμβούλων μπορεί να παραταθεί μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2019.

Δείτε αναλυτικά

ΑΡΘΡΟ 19 

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 10.

Η παύση της λειτουργίας των υπηρεσιών και των οργανικών μονάδων που καταργούνται με την παρ. 2 του άρθρου 17 και η έναρξη της πλήρους λειτουργίας των ΠΕ.Κ.Ε.Σ. και των Κ.Ε.Σ.Υ. πραγματοποιείται το αργότερο έως την 1η-9-2018 και διαπιστώνεται με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η προθεσμία του προηγούμενου εδαφίου μπορεί να παραταθεί έως έξι μήνες και για μία μόνο φορά, εφόσον δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες επιλογής και τοποθέτησης ή απόσπασης των Οργανωτικών Συντονιστών των ΠΕ.Κ.Ε.Σ., των Προϊσταμένων των Κ.Ε.Σ.Υ. ή των Υπευθύνων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών.

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 11.
Από την παύση της λειτουργίας των υπηρεσιών και των οργανικών μονάδων που καταργούνται σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 17, λήγουν οι θητείες των σχολικών συμβούλων, καθώς και των μονομελών και συλλογικών οργάνων διοίκησης, των  κάθε είδους προϊσταμένων και του προσωπικού με θητεία των καταργούμενων υπηρεσιών ή υπηρεσιακών μονάδων.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα