Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Παράταση στις αιτήσεις μετάθεσης εκπαιδευτικών ΠΕ και ΔΕ


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Νοέμβριος, 2017 - 14:40 | Στην Κατηγορία:

Ενημέρωση από τον αιρετό του ΚΥΣΔΕ Νεκτάριο Κορδή

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση:

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μέχρι και τη Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 15:00

Οι υπηρετούντες με πενταετή θητεία σε Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία, η οποία λήγει μέχρι 31-8-2017, εφόσον επιθυμούν να τοποθετηθούν σε σχολική μονάδα της βαθμίδας τους στη Δ/νση Εκπαίδευσης που βρίσκεται χωροταξικά το ΠΠΣ, υποβάλλουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης. Σε διαφορετική περίπτωση υποβάλλουν αίτηση μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή. 

Νεκτάριος Κορδής
Αιρετό μέλος του ΚΥΣΔΕ

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Επανακαθορισμός περιοχών μετάθεσης ΠΕ και ΔΕ 2018

Αποφάσεις του υπουργείου Παιδείας

Στέφος: Να λυθεί το θέμα των μετακινήσεων εκπαιδευτικών από ΔΕ σε ΠΕ επί Αρβανιτόπουλου και Λοβέρδου

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Στέφος σημείωσε στην Βουλή πως οι μετακινήσεις εκπαιδευτικών επί θητείας Αρβανιτόπουλου και Λοβέρδου από την Δευτεροβάθμια και Πρωτοβάθμια Εκπαίδευσης έγιναν χωρίς απολύτως κανένα κριτήριο.

Ο Κώστας Γαβρόγλου τόνισε για το εν λόγω θέμα πως το πρόβλημα αυτό θα το λυθεί ενώ το Υπουργείου έχει έτοιμη "τη διάταξη και καλώ και τους συναδέλφους να έρθουν να τη δουν για να μην νομίσουν, ότι κοροϊδεύουμε."