το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Η προκήρυξη για την εισαγωγή στις Αστυνομικές Σχολές


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 1 Ιούνιος, 2017 - 17:03 | Στην Κατηγορία:

Αναλυτικά η προκήρυξη 

Εκδόθηκε από την Ελληνική Αστυνομία  η εγκύκλιος προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας

Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στo Αστυνομικό Tμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι και την ώρα 15.00 της 15-06-2017.

Δείτε αναλυτικά την Προκήρυξη σε μορφή pdf

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Η προκήρυξη για την εισαγωγή στις σχολές Αστυνομίας - Θέσεις

Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στη Σχολή Αστυφυλάκων καθορίζεται σε διακόσιους πενήντα (250) και εκείνων Οπου θα εισαχθούν στη Σχολή Αξιωματικών, σε σαράντα (40).

Δημιουργείται Εκπαιδευτικό Κέντρο για αντιμετώπιση Χημικών, Βιολογικών, Ραδιολογικών, Πυρηνικών και Εκρηκτικών περιστατικών

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για δημιουργία Εκπαιδευτικού Κέντρου για αντιμετώπιση Χημικών, Βιολογικών, Ραδιολογικών, Πυρηνικών και Εκρηκτικών περιστατικών.