Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Απόφαση: Οι αμοιβές των απασχολούμενων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 2 Ιανουάριος, 2017 - 15:48 | Στην Κατηγορία:

Απόφαση

Καθορισμός αποζημίωσης των απασχολουμένων στις πανελλαδικές εξετάσεις Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ), και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) και γενικά των ασχολουμένων με τις εισιτήριες εξετάσεις των ειδικών κατηγοριών και των διαδικασιών επιλογής των εισαγομένων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και των Αναβαθμολογητών των γραπτών – δοκιμίων των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων ΓΕΛ.

Δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ σε μορφή Pdf


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Θα δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις για ειδικότητες οι γιατροί

Αλλαγές στον τρόπο απονομής της ιατρικής ειδικότητας έρχονται από τον προσεχή Οκτώβριο.

Διαμαρτύρονται οι γονείς υποψηφίων του 3ου Επιστημονικού Πεδίου - Δημιούργησαν και ιστοσελίδα!

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ.

Πανελλαδικές: Συμπλήρωσε σωστά το Μηχανογραφικό σου

Λίγο διάστημα έχει μείνει για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων καθώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τo εναρκτήριο λάκτισμα της 6ης Ιουνίου.

Ο "Οδηγός Σπουδών και Επαγγέλματος, ΑΕΙ, ΤΕΙ αστυνομικές και στρατιωτικές σχολές" του εκπαιδευτικού αναλυτή Χρήστου Κάτσικα παρέχει όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο υποψήφιος για τα τμήματα του Μηχανογραφικού Δελτίου ώστε να κάνει την σωστή επιλογή.