Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Οι Ειδικοί Παιδαγωγοί συνεχίζουν τον δίκαιο αγώνα τους- Η ανοιχτή επικοινωνία με το υπουργείο


Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Μάιος, 2017 - 07:21 | Στην Κατηγορία:

Ειδικοί Παιδαγωγοί

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας και ελλείψει  έως σήμερα, μιας οριστικής απόφασης και μιας δίκαιης και νόμιμης διευθέτησης του θέματός μας από το Υπουργείο, θέλουμε να τονίσουμε την κρισιμότητα της κατάστασης ενόψει της επικείμενης ανακοίνωσης των προσωρινών πινάκων και να ζητήσουμε για μια ακομα φορά να ξεπεραστούν οι όποιες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις  και να δοθεί λύση, για να αρθεί επιτέλους ο άδικος αποκλεισμός μας από   τους πίνακες της Ειδικής Αγωγής.Το αίτημά μας βρίσκεται στα πλαισια της νομιμότητας και με την απαραίτητη πολιτική βούληση δύναται να επιλυθεί με την όποια λύση ο Υπουργός κρίνει ως την καταλληλότερη.
Πέραν των μηνυμάτων μας,έχουμε καταθέσει σχετικό υπόμνημα στο Υπουργείο όπου αναφέρονται αναλυτικά όλες οι παράμετροι του θέματος και προτρέπουμε για την εξεύρεση λύσης,την οποία θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Υπουργός θα την αναζητήσει και άμεσα θα υλοποιηθεί.
 
Πολλές άλλες ομάδες (εκπαιδευτικοί, γονείς παιδιών με ε.ε.α.,επιστήμονες που ασχολούνται με την Ειδική Αγωγή,)αναγνωρίζουν το δίκαιο αιτημά μας και μας συμπαρίστανται με σχετικα υπομνήματα,γεγονός το οποίο θα σας είναι ήδη γνωστό.Τελευταία μαθαίνουμε ότι για το θέμα του πρόωρου ανοίγματος του ΟΠΣΥΔ που απέκλεισε μαζί με εμάς κι άλλες ομάδες εκπαιδευτικών θα κατατεθεί και ερώτηση στη Βουλή.
 
Τέλος, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι μεχρι το τέλος του μήνα επίκειται η έκδοσητης πραξης ισοτιμίαςτων τίτλων μας, εφόσον όπως έχει ήδη αναφερθεί οι φάκελοί μας είχαν  πληρότητα από αρχές Απριλίου 2017.
 
Είναι κρίμα οι όποιες προσλήψεις να βασίζονται σε μια συγκυρία ή στην τύχη και σε καιρούς δύσκολους για τη χώρα μας να επιτείνετα, αντί να μειώνεται, η ανεργία επιμορφωμένων εκπαιδευτικών.
 
Ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας,
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιονδήποτε διάλογο και αναμένουμε εναγωνίως τις καλές ειδήσεις.
 
Με τιμή,
Ομάδα Ειδικών Παιδαγωγών Med που δεν κατάφεραν να συμπεριληφθούν στους πίνακες ειδικής αγωγής.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Μήνυμα που στάλθηκε από Ειδικούς παιδαγωγούς κατόχους master στον Υπ. Παιδείας

Οι Ειδικοί Παιδαγωγοί MED που δεν πρόλαβαν να συμπεριληφθούν στους πίνακες Ειδικής Αγωγής, λόγω της πρόωρης ανακοίνωσης της πρόσκλησης για τις αιτήσεις

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ειδικών παιδαγωγών - «Πρώτη φορά αριστερά, κόβει δικαιώματα από τα παιδιά»

Στο Σύνταγμα έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί οι επιστήμονες της Ειδικής Αγωγής στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων ενάντια στις νέες συνθήκες πληρωμών που τους επιβάλλει ο ΕΟΠΥΥ.