Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Οι απόφοιτοι του τμήματος «Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης» της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου εντάσσονται στον κλάδο ΠΕ09 Οικονομολόγων της ΔΕ


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Δεκέμβριος, 2017 - 12:27 | Στην Κατηγορία:

Προεδρικό διάταγμα 149/4-12-2017 (ΦΕΚ 193/Α/13-12-2017)

γ. Οι απόφοιτοι του τμήματος «Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης» της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου εντάσσονται στον κλάδο εκπαιδευτικού προσωπικού της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΠΕ09 Οικονομολόγων, ο οποίος προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 14 παρ.1 και 8 περ. θ’ του ν. 1566/1985 (167 Α’), σε συνδυασμό με το άρθρο 15 του ν. 1586/1986 (37 Α’), όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν.

Η ισχύς του παρόντος διατάγματος αρχίζει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Διαβάστε το ΠΔ σε ΦΕΚ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Πέντε νέα Integrated master για πτυχία τω πανεπιστημίων Πατρών, Αιγαίου και Δυτ. Μακεδονίας

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου στις νέες αποφάσεις που υπέγραψε και δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, προβλέπεται για τα προπτυχιακά 5 τμημάτων των Πανεπιστημίων Πατρών, Αιγαίου και Δυτ. Μακεδονίας η απονομή ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master) .

Για την σχετική απόφαση   δεν διατύπωσε γνώμη   το   Ε.Σ.Ε.Κ.Α.Α.Δ. στο γραπτό ερώτημα του υπουργείου Παιδείας.