Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Νέος μηδενισμός γραπτού: Έβγαλε φωτογραφίες το βιβλίο και πήγε να δώσει Πανελλήνιες!


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιούνιος, 2018 - 14:54 | Στην Κατηγορία:

Ηράκλειο Κρήτης

Ένα ακόμη κρούσμα αντιγραφής και μηδενισμού γραπτού στις Πανελλαδικές σημειώθηκε σήμερα, αυτή τη φορά όμως στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πατρίς", μαθητής σε σχολείο της πόλης του Ηρακλείου έβγαλε φωτογραφία σελίδες από το βιβλίο της Ιστορίας και πήρε μαζί του το κινητό στην τάξη. Όμως οι επιτηρητές τον αντιλήφθηκαν και το γραπτό του μηδενίστηκε.

Σύμφωνα με τη εφημερίδα, πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό αντιγραφής στο Ηράκλειο, καθώς την περασμένη Δευτέρα είχε συμβεί αντίστοιχο κρούσμα με κλασικό σκονάκι στο χαρτί, στο μάθημα των Μαθηματικών, και πάλι σε σχολείο της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες στο νησί της Κω μαθήτρια πιάστηκε στα πράσα με... high tech ακουστικό και μηδενίστηκε, ενώ η 24χρονη αδερφή της που... της "ψυθίριζε" τα θέματα οδηγήθηκε στο τμήμα.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα