Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών την Παρασκευή


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 8 Νοέμβριος, 2017 - 16:21 | Στην Κατηγορία:

Ο ΠΑΣΑΔ ενημερώνει για ΖΕΠ, Γενική, ΔΥΕΠ, Παράλληλη, Ειδική, ΜΚ, Υπερωρίες, ΕΑΠ

ΖΕΠ

Περιμένουμε προσλήψεις την Παρασκευή όπως είχαμε ανακοινώσει.

Γενική

Στις θέσεις όσων δεν έχουν αναλάβει υπηρεσία αναμένουμε προσλήψεις την Παρασκευή. Από δασκάλους ΕΣΠΑ δεν έχουν αναλάβει 6. Εκτιμούμε πως συνολικά ο αριθμός θα κυμανθεί από 6-10.

Παράλληλη

Προσλήψεις σε αριθμό ίσο με όσους δεν ανέλαβαν υπηρεσία θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα. Γι' αυτό θα ζητηθούν εκ νέου τα κενά.

Ειδική

Πιέζουμε και τις 70 υπόλοιπες πιστώσεις για ΣΜΕΑΕ-ΤΕ να φύγουν την επόμενη εβδομάδα αλλιώς θα φύγουν αρχές Δεκέμβρη.

ΔΥΕΠ

54 δάσκαλοι πλήρους και μειωμένου ωραρίου αναμένονται να προσληφθούν στις ΔΥΕΠ με τους μέχρι τώρα υπολογισμούς. Η ΚΥΑ δεν έχει υπογραφεί ακόμα οπότε μια ρεαλιστική εκτίμηση, όπως έχουμε ξαναγράψει, είναι για αρχές Δεκέμβρη η λειτουργία τους.

ΜΚ, Υπερωρίες ολιγοθέσιων, Ενιαία Αρχή Πληρωμών

Το ΕΣΠΑ θα πληρώσει τις υπερωρίες, όπως φαίνεται, στα ολιγοθέσια. Όριο για να μπούμε στην ΕΑΠ είναι η 1/1/2018. Γίνονται προσπάθειες για να επιτευχθεί αυτό νωρίτερα. Όσο για το θέμα που έχει προκύψει για τη μισθολογική αναγνώριση προϋπηρεσίας είναι πρόβλημα που θα εξεταστεί, όχι μόνο από το υπουργείο Παιδείας, αλλά και από το Υπουργείο Οικονομικών. Θα σας ενημερώσουμε για τις επόμενες ενέργειές μας γνωρίζοντάς σας πως η στάση του Υπουργείου Παιδείας είναι κατ' αρχάς θετική.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα