Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Μόνο για εκπαιδευτικούς: ΠΜΣ "Θεωρία, Πρακτική και Αξιολόγηση Διδασκαλίας"


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 6 Ιούνιος, 2018 - 15:50 | Στην Κατηγορία:

Μεταπτυχιακό Θεωρία, Πρακτική και Αξιολόγηση Διδασκαλίας

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το\ εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό πάνω στις Επιστήμες Αγωγής με εξειδίκευση την Θεωρία, Πρακτική και Αξιολόγηση Διδασκαλίας το οποίο ξεκινάει τον Σεπτέμβριο.

Το αναγνωρισμένο εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό του Πανεπιστημίου Λευκωσίας είναι 3 εξάμηνα και απευθύνεται αποκλειστικά στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων (προδημοτικής, δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης), οι οποίοι ενδιαφέρονται:

Να εμβαθύνουν σε έννοιες, αρχές και γενικεύσεις του γνωστικού αντικειμένου που επιλέγουν και να ασκηθούν σε σχετικές δεξιότητες. Να καταλάβουν θέση σε επίπεδο σχολείου ( βοηθός διευθυντής, διευθυντής ) ή/και σε επίπεδο υπουργείου ( επιθεωρητής, παιδαγωγικός σύμβουλος, ανώτερος λειτουργός εκπαίδευσης ). Να δραστηριοποιηθούν στον ιδιωτικό τομέα και να διακριθούν μέσω εξειδικευμένων γνώσεων σε τομείς αιχμής.

Στόχος του Μεταπτυχιακού είναι να προετοιμάσει στελέχη εκπαίδευσης με εκείνα τα γνωσιακά εφόδια και τις δεξιότητες όπου θα μπορούν να έχουν ρόλο στον εκπαιδευτικό σχεδιασμό, την διδασκαλία και την αξιολόγηση στελεχώνοντας εκπαιδευτικές υπηρεσίες που απαιτούν αυτή την εξειδίκευση και όχι μόνο.

Τέτοιες δομές μπορεί να είναι το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ς υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας που σχετίζονται με την δημιουργία και υλοποίηση προγραμμάτων, εκπαιδευτικά κέντρα, Ινστιτούτα Επιμόρφσωσης κ.α.

- Εξάμηνα: 3
- Τίτλος Σπουδών: Επιστήμες Αγωγής: Θεωρία, Πρακτική και Αξιολόγηση Διδασκαλίας (MEd, 3 εξάμηνα)
- |Επίπεδο Τίτλου Σπουδών: Μεταπτυχιακό (2ος Κύκλος Σπουδών)
- Μέθοδος Φοίτησης: Πλήρης και μερική φοίτηση
- Ελάχιστες Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μονάδες (ECTS): 90
- Κόστος: 5850

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου θα επικοινωνήσει μαζί σας

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε εσείς στο τηλ: 2112341253


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα