Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Κοινωνικό Πανεπιστήμιο στο δήμο Μουζακίου Καρδίτσας


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Αύγουστος, 2017 - 17:08 | Στην Κατηγορία:

Θεσσαλία

Ο Δήμος Μουζακίου από το Νοέμβριο αναμένεται να λειτουργήσει ανοιχτό Κοινωνικό Πανεπιστήμιο με στόχο την επιμόρφωση των ενεργών δημοτών σε θέματα κοινωνιολογίας, ψυχολογίας, κοινωνικής υγείας.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός, μιλώντας στην πρωινή ζώνη του δικτύου Θεσσαλίας της ΕΡΤ, πρόκειται για μία πρωτοβουλία που ξεκινάει από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο μέσω της μη κυβερνητικής οργάνωσης, «Ανοιχτό Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών».

Όσοι παρακολουθήσουν τα μαθήματα, τα οποία θα γίνονται από διακεκριμένους καθηγητές, θα μπορούν να αποκτήσουν και το σχετικό τίτλο σπουδών.

Όπως είπε ο κ. Κωτσός, πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία και η δημοτική αρχή ευελπιστεί να υπάρχει συμμετοχή από τους δημότες. Θα γίνουν 16 τετράωρα μαθήματα, ανά δεκαπενθήμερο. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να απευθυνθούν στο δήμο Μουζακίου για τις εγγραφές.

ΕΡΤ

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα