Thumbnail
Αναλυτικά

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, Παρασκευή 30/3, πολλά σχολεία στους Δήμους της Θεσσαλονίκης, λόγω των σοβαρών προβλημάτων στην υδροδότηση της πόλης, κατάσταση που συνεχίζεται για τρίτο 24ωρο.

Η σοβαρή βλάβη στον κεντρικό αγωγό της Αραβησσού έχει οδηγησει πολλούς Θεσσαλονικείς στους δρόμους προς αναζήτηση... νερού!

Δήμος Θεσσαλονίκης

Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο Δήμος Θεσσαλονίκης επισημαίνει πως, λόγω των προβλημάτων υδροδότησης θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή όσα σχολεία δεν έχουν υδροδοτηθεί έως σήμερα Πέμπτη 29 Μαρτίου.

"Την απόφαση για το ποια σχολεία θα κλείσουν ή όχι, μετά την ανακοίνωση του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, θα την λάβουν οι διευθυντές", δήλωσε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Κλειστά όλα τα σχολεία σε Πυλαία-Πανόραμα

Την ίδια ώρα κλειστά θα παραμείνουν αύριο όλα τα σχολεία σε Πυλαία και Πανόραμα, εξαιτίας των προβλημάτων υδροδότησης, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη.

Δήμος Καλαμαριάς

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Καλαμαριάς αποφάσισε για σήμερα να καλύψει τις ανάγκες υγιεινής και καθαριότητας των σχολείων με υδροφόρο όχημα. Όσα όμως σχολεία δεν έχουν υδροδοτηθεί σήμερα θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή 30/3, κλειστά.

Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Στο δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, με απόφαση του δημάρχου, Λάζαρου Κυρίζογλου, αύριο το πρωί, με την έναρξη του ωραρίου των μαθημάτων δεν θα μπουν τα παιδιά στις αίθουσες, εάν δεν έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση στα σχολεία.

Δήμος Νεάπολης Συκεών

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή 30/3, τα σχολεία σε τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου Νεάπολης Συκεών Θεσσαλονίκης, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υδροδότησης στο πολεοδομικρό συγκρότημα.

Πιο αναλυτικά, στις δημοτικές ενότητες Συκεών και Αγίου Παύλου όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Ακόμη, στη δημοτική ενότητα Νεάπολης, κλειστά θα παραμείνουν το Πειραματικό Γυμνάσιο, το Πειραματικό Λύκειο, το 2ο ΓΕΛ το ΕΠΑΛ, το 4ο Γυμνάσιο και 5ο Γυμνάσιο, ενώ όλα τα υπόλοιπα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ανοιχτοί θα παραμείνουν όλοι οι βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί του Δήμου, καθώς η δημοτική αρχή εξασφάλισε όλη την απαιτούμενη ποσότητα νερού για την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία τους.

****

Τις επόμενες ώρες αναμένονται οι αποφάσεις και των υπολοίπων δήμων του πολεοδομικού συγκροτήματος, όσον αφορά τα σχολικά συγκροτήματα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

anergoi-oaed-epidoma-anergia.jpg
Δωρεάν εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις- Οι θεματικές
Αύριο ξεκινούν οι αιτήσεις για τα διαδικτυακά εργαστήρια συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ για τον Απρίλιο, με νέες θεματικές ενότητες
Δωρεάν εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις- Οι θεματικές
20160812_20pragm_arxaia_0.jpg
Όσα λες είναι ἔπεα πτερόεντα. Μάθε ότι αρχή άνδρα δείκνυσι : Τι σημαίνει ο συνδυασμός αυτός νεοελληνικής και αρχαίας ελληνικής γλώσσας;
Με τον όρο αρχαία ελληνική γλώσσα αναφερόμαστε τη μορφή της ελληνικής γλώσσας, που ομιλούνταν κατά τους αρχαϊκούς χρόνους και την κλασική αρχαιότητα...
Όσα λες είναι ἔπεα πτερόεντα. Μάθε ότι αρχή άνδρα δείκνυσι : Τι σημαίνει ο συνδυασμός αυτός νεοελληνικής και αρχαίας ελληνικής γλώσσας;