Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Κλειστά σχολεία την Παρασκευή - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Ιανουάριος, 2017 - 10:50 | Στην Κατηγορία:

Κλειστά σχολεία

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα συνεχίζουν να πλήττουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, προκαλώντας πολλά προβλήματα στους πολίτες και στις μετακινήσεις τους. Πολλοί Δήμοι ανακοινώνουν ότι κλείνουν τις σχολικές μονάδες και για την Παρασκευή 13/1.

Το alfavita.gr επικοινωνεί με τις περιφέρειες της χώρας και ανακοινώνει όλες τις περιοχές όπου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή.  

Έως τώρα, ανακοινώσεις για κλειστά σχολεία την Παρασκευή έχουν εκδόσει οι εξής Δήμοι και Περιφέρειες:

Φθιώτιδα: Ο χιονιάς και τα σοβαρά προβλήματα που δημιούργησε στις κτιριακές εγκαταστάσεις των σχολικών μονάδων, κρατούν και αύριο Παρασκευή 13/01/17 κλειστά τα σχολεία στη Φθιώτιδα. Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία από Δευτέρα. Σύμφωνα με το Δήμο Λαμιέων, κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί σταθμοί στο Δήμο Λαμιέων, ενώ οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν με δική τους ευθύνη.

Ευρυτανία: Κλειστά τα σολεία την Παρεσκευή στο Καρπενήσι και τους υπόλοιπους Δήμους της Ευρυτανίας.

Τρίκαλα: Με απόφαση του δημάρχου των Τρικάλων, Δημήτρη Παπαστεργίου, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιφέρεια ευθύνης του, θα παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017. Ανοιχτοί θα είναι οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί ΜΟΝΟ στην πόλη των Τρικάλων.

Αλεξάνδρεια. Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία στην Αλεξάνδρεια. Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στο δήμο Αλεξάνδρειας, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης. Συγκεκριμένα, λαμβάνοντας υπόψη τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας, αποφασίστηκε η συνέχιση της διακοπής των μαθημάτων στα Σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης εντός των διοικητικών ορίων του Καλλικρατικού Δήμου Αλεξάνδρειας, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 .

Δήμοι  δήμους Κιλκίς, Πολυγύρου, Κατερίνης, Έδεσσας, Κοζάνης και Εορδαίας:  Κλειστά θα είναι την Παρασκευή όλα τα σχολεία και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης στους δήμους Κιλκίς, Πολυγύρου, Κατερίνης, Έδεσσας, Κοζάνης και Εορδαίας.

Βέροια Κλειστά Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Γυμνάσια αύριο Παρασκευή στον Δήμο Βέροιας. Ανοιχτά τα Λύκεια.

Θήβα  Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί Θήβας και Βαγίων, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 θα λειτουργήσουν από 10.00 ώρα. Εξαιρούνται το Ειδικό Νηπιαγωγείο Θήβας, το Ειδικό Δημοτικό Θήβας και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Θήβας (Λουτουφί) τα οποία θα παραμείνουν κλειστά.

Έβρος: Μετά και τη χθεσινή κακοκαιρία που έπληξε όλο τον Έβρο, ο νομός έχει ντυθεί στα άσπρα και πάλι, αυτή τη φορά με πολύ χιόνι. Τα μηχανήματα των Δήμων έχουν πάρει “φωτιά” για να μπορέσουν να δώσουν πρόσβαση σε όλους τους οικισμούς όλων των χωριών και των πόλεων του Έβρου.

Αγιάς – Κιλελέρ : Με απόφαση του δημάρχου Κιλελέρ Αθ. Νασιακόπουλου όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων καθώς επίσης και το Ειδικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017. Για τις επόμενες ημέρας θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση. Εν τω μεταξύ με απόφαση του δημάρχου Αγιάς Αντ. Γκουντάρα όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων του δήμου Αγιάς θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου

Λάρισα: Συμφώνα με πληροφορίες κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου,  τα σχολεία στο ν. Λάρισας. Σχετικές ανακοινώσεις εξέδωσαν οι δήμοι Ελασσόνας, Φαρσάλων, Αγιάς, Κιλελέρ, ενώ αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις του δήμου Λαρισαίων και Τεμπών.

Βόλος: Κλειστά και την Παρασκευή θα είναι όλα τα σχολεία στον Βόλο, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Βόλου, λόγω του χιονιού και του πάγου που έχει δημιουργηθεί από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Καρδίτσα: Με απόφαση του δήμου Καρδίτσας, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου.Επίσης, κλειστοί θα παραμείνουν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, καθώς και τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών του δήμου.

Δήμος Θεσσαλονίκης: Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ηράκλειο Κρήτης : Ορισμένες σχολικές μονάδες στο Νομό Ηρακλείου θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευη κλειστές εξαιτίας της πρόσφατης χιονόπτωσης και του παγετού. Ειδικότερα το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο στο Μάραθος θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, ενώ για το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο της Ροδιάς θα λειτουργήσουν με ώρα προσέλευσης των μαθητών, τις 10:00. Όλες οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Μαλεβιζίου: Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο στο Μάραθος θα παραμείνουν κλειστά  και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, ενώ για τις ίδιες ημέρες, το νηπιαγωγεία και το δημοτικό σχολείο της Ροδιάς θα λειτουργήσουν με ώρα προσέλευσης των μαθητών, τις 10:00.

Δήμος Ρεθύμνου: Κατόπιν συνεννόησης με τους υπευθύνους των Τμημάτων Παιδείας των Δήμων του Νομού Ρεθύμνου, σας ενημερώνουμε ότι λόγω της ύπαρξης παγετού κατά τις πρωινές ώρες και της αδυναμίας εκτέλεσης των δρομολογίων μεταφοράς μαθητών, θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Παρασκευή, 13/01/2017 τα εξής σχολεία των Δήμων: Α. Δήμος Ανωγείων 1ο 10/θέσιο Δ.Σ. Ανωγείων – 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Ανωγείων Β. Δήμος Μυλοποτάμου 1ο 6/θέσιο Δ.Σ. Ζωνιανών – 2/θέσιο Νηπιαγωγείο Ζωνιανών 1ο 6/θέσιο Δ.Σ. Λιβαδίων – 2/θέσιο Νηπιαγωγείο Λιβαδίων 2/θέσιο Δ.Σ. Αξού – 1/θέσιο Νηπιαγωγείο Αξού 1/θέσιο Δ.Σ. Καλύβου – 1/θέσιο Νηπιαγωγείο Καλύβου 1/θέσιο Δ.Σ. Αβδελά 2/θέσιο Δ.Σ. Αγίου Μάμα – 1/θέσιο Νηπιαγωγείο Αγίου Μάμα 5/θέσιο Δ.Σ. Απλαδιανών – 1/θέσιο Νηπιαγωγείο Απλαδιανών 1/θέσιο Δ.Σ. Γαράζου – 1/θέσιο Νηπιαγωγείο Γαράζου. Τα υπόλοιπα θα λειτουργήσουν κανονικά. Γ. Δήμος ΡεθύμνουΤα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. Δ. Δήμος Αμαρίου Τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. Ε. Δήμος Αγίου Βασιλείου Τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Φλώρινα: Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Νεστορίου: Κλειστά θα είναι τα σχολεία αύριο Παρασκευή 13-01-2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Αλόννησος, Σκόπελος και Σκιάθος: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και την Παρασκευή

Ξάνθη: Ο Δήμος Τοπείρου αποφάσισε τα σχολεία να είναι κλειστά και την Παρασκευή στα όρια του. Μετά την έντονη χιονόπτωση που ξεκίνησε μετά τις 11 η ώρα σε όλο το Νομό Ξάνθης και οι «4» Δήμαρχοι του Νομού ήδη πήραν την απόφαση να κλείσουν τα σχολεία στους Δήμους Μύκης, Ξάνθης, Αβδήρων και Τοπείρου την Παρασκευή 13/1/2017.

Δήμος Νεάπολης - Συκεών: Κλειστά  και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Θα λειτουργήσουν κανονικά οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί και στις τέσσερις δημοτικές ενότητες.

Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης: Κλειστά θα παραμείνουν νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια  και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοικτοί.

Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη: Τα σχολεία στο δήμο θα παραμείνουν κλειστά  και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Επίσης κλειστοί θα παραμείνουν και όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Δήμος Δέλτα: Τα σχολεία του δήμου, σε όλες τις δημοτικές κοινότητες, θα παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή 12 και 13 Ιανουαρίου. Κλειστό θα παραμείνει, επίσης, και το ΙΕΚ Σίνδου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Δέλτα, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Δέλτα.

Δήμος Ωραιοκάστρου: Κλειστά θα παραμείνουν  και την Παρασκευή τα σχολεία, οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ του δήμου.

Δήμος Λαγκαδά: Κλειστά θα παραμείνουν  και Παρασκευή την 13 Ιανουαρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, ΚΔΑΠ και δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

Δήμος Βόλβης: Την  Παρασκευή θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του δήμου.

Δήμος Καλαμαριάς: Τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του δήμου θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 κλειστά, ενώ οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και οι Βρεφονηπιακοί θα λειτουργούν κανονικά.

Συγκεκριμένα, έχουν εκδοθεί σχετικές ανακοινώσεις από τους δήμους του Νομού Θεσσαλονίκης 

Κορδελιού – Ευόσμου: Τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του δήμου θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 κλειστά

Χαλκηδόνας: Τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του δήμου θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 κλειστά

Δήμος Βέροιας: Τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του δήμου θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 κλειστά

Δήμος Πύλης: Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα Σχολεία, όλων των βαθμίδων του Δήμου Πύλης και την Παρασκευή 13/1 λόγω της κακοκαιρίας.

Δήμος Αιδηψού - Ιστιαίας: Κλειστά τα σχολεία στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού  όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου  καθώς και των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.

Δράμα : Τα σχολεία του Δήμου Δοξάτου, σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου, θα παραμείνουν κλειστά  και την Παρασκευή 13/1/2017.

Δήμος Βοΐου: Από το Δήμο Βοΐου ανακοινώνεται ότι: Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί στο Δήμο Βοΐου θα παραμείνουν κλειστά λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.

Δήμος Τοπείρου: Ο Δήμος Τοπείρου αποφάσισε τα σχολεία να είναι κλειστά και την Παρασκευή

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 λόγω των καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.

Δήμος Άργους Ορεστικού: Οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου, δεν θα λειτουργήσουν και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, λόγω των παρατεταμένων συνθηκών παγετού, της χιονόπτωσης και γενικότερα των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που είναι σε εξέλιξη.

Δήμος Νεστορίου Καστοριάς: αναστολή λειτουργίας Σχολικών Μονάδων και την Παρασκευή 13-01-2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Δήμος Καστοριάς: Ανακοινώνεται ότι με βάση την υπ’ αριθμ. πρωτ. 423/11-01-2017 απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς, θα παραμείνουν κλειστές Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13/01/2017, οι σχολικές μονάδες της Α/θμιας και της Β/θμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Καλλικρατικού Δήμου Καστοριάς, εξαιτίας των παρατεταμένων δυσμενών καιρικών συνθηκών και της χιονόπτωσης που επικρατεί.

Διδυμότειχο - Σουφλί - Φέρες: Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή

Δήμος Σκύδρας: Κλειστά τα σχολεία την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου.

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα