το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Κλείνουν σχολεία αύριο λόγω κακοκαιρίας - Δείτε που (UPD)


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Φεβρουάριος, 2018 - 20:08 | Στην Κατηγορία:

Συνεχής Ενημέρωση

Σαρώνει την βόρεια Ελλάδα το κύμα κακοκαιρίας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα σε διάφορες περιοχές τα σχολεία να είναι κλειστά για αύριο.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο δήμος δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους Δήμους Φλώρινας και Πρεσπών

Συνεχής Ενημέρωση

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Τρισδιάστατοι εκτυπωτές και σε σχολεία!

Από τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών

30 Απριλίου με 14 Μάη οι αιτήσεις για τα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία

Σύμφωνα με ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε  σχετικά με την εισαγωγή των μαθητών/τριών στα Πρότυπα-Πειραματικά σχολεία ισχύουν τα ακόλουθα: Α. Εισαγωγή μαθητών/τριών και σχετικές ρυθμίσεις στα Πειραματικά Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2018- 2019. Η επιλογή των μαθητών/τριών στα Πειραματικά Νηπιαγωγεία θα γίνει με κλήρωση.

Μαθήματα φυσικής σωματιδίων για μαθητές Λυκείου στον «Δημόκριτο»!

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν διαλέξεις για τη θεωρία των στοιχειωδών σωματιδίων, τους επιταχυντές/ανιχνευτές την κοσμολογία, ενώοι μαθητές αναλύουν δεδομένα του πειράματος CMS του CERN