το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Για λίγες ημέρες ανοικτές οι αιτήσεις για τα εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακά που αφορούν πτυχιούχους οικονομικών, νομικών και πολιτικών επιστημών


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μάιος, 2017 - 09:31 | Στην Κατηγορία:

Τελευταία εβδομάδα για την υποβολή αιτήσεων

Μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, έχουν τη δυνατότητα υποβολής αίτησης οι πτυχιούχοι Οικονομικών, Νομικών και Πολιτικών μΕπιστημών που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν σε ένα από τα δυο κοινά Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών τα οποία διοργανώνει το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Τα Κοινά Μεταπτυχιακά  Προγράμματα Σπουδών (Joint Degree), αφορούν στην «ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ, ΛΟΓΙΣΤΙΚH ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ» καθώς και στο «ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ».

Τα δυο προγράμματα προσφέρονται στην ελληνική γλώσσα με τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, έχουν έναρξη τον Οκτώβριο του 2017 κι έχουν ελάχιστη διάρκεια 2 έτη συνολικά (120 ECTS). Ο χρόνος φοίτησης μπορεί να παραταθεί εάν ο φοιτητής επιλέξει τη μερική φοίτηση. Υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός υποψηφίων οι οποίοι θα γίνουν αποδεκτοί και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Κυριακή 28 Μαΐου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υλοποίησης των προγραμμάτων, το οικονομικό κόστος, τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά της αίτησης και τον τρόπο αποστολής της, μπορείτε να επισκεφθείτε την ειδική ιστοσελίδα (κάνετε ΚΛΙΚ ΕΔΩ) ή να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 8011000709 (μόνο από σταθερό/αστική χρέωση) και 6972089310 (από σταθερό/κινητό) ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.unic-greece.g


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

«ΑγγίΖΩ την Υγεία»: Ημερίδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για μαθητές Λυκείου

Υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, μαθητές Λυκείου θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον Τομέα Υγείας

Αιτήσεις στο Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό "Εκπαιδευτική Ψυχολογία"

Συνεχίζονται έως τις 7 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις - Πολύ λίγες θέσεις διαθέσιμες