Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Αποπληρωμή αμοιβών εκπαιδευτών ΔΙΕΚ-ΔΣΕΚ


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Μάιος, 2018 - 16:51 | Στην Κατηγορία:
ΙΝΕΔΙΒΙΜ

Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ ενημερώνει τους διδάσκοντες πιστοποιημένους εκπαιδευτές των ΔΙΕΚ ότι οι πληρωμές μέσω Ενιαίας Αρχής Πληρωμών για το εξάμηνο 2017β’ (περιόδου Οκτώβρη 2017 έως και Φλεβάρη 2018) θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους από τις 27 έως τις 29 Μαΐου.

Παράλληλα, για τους μη πιστοποιημένους εκπαιδευτές ΔΙΕΚ αναμένεται να ψηφιστεί διάταξη στο προγραμματισμένο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τις Δομές της Εκπαίδευσης, η οποία θα αυξάνει το ωρομίσθιό τους.

Αμέσως μετά την ψήφιση της ρύθμισης, οι μη πιστοποιημένοι εκπαιδευτές θα αρχίσουν να λαμβάνουν μέσω Ενιαίας Αρχής Πληρωμών τα δεδουλευμένα τους. 

Σε κάθε περίπτωση, οι αποπληρωμές του συνόλου των οφειλόμενων αμοιβών για όλους τους εκπαιδευτές ΔΙΕΚ που αφορούν τόσο στο χειμερινό όσο και στο εαρινό εξάμηνο  2017-18, θα ολοκληρωθούν έως τα μέσα Ιουλίου.

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

ΣΕΔΙΕΚ: Επιστολή διαμαρτυρίας- Πλήρης αδιαφάνεια στις προσλήψεις εκπαιδευτών ΙΕΚ με πρόσχημα τα προσωπικά δεδομένα

Επιστολή διαμαρτυρίας που έχουμε αποστείλει κατεπειγόντως στο Υπουργείο Παιδείας και το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. σχετικά με την πλήρη αδιαφάνεια στις προσλήψεις Εκπαιδευτών Δ.Ι.Ε.Κ

Οι αποδοχές του προέδρου και των μελών του ΔΣ του ΙΝΕΔΙΒΙΜ

Καθορίζεται με απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Παιδείας τα παρακάτω: