Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Η παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια ως χαρακτηριστικά του αποτελεσματικού εκπαιδευτικού


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Ιούλιος, 2018 - 13:07 | Στην Κατηγορία:

Βίντεο από την εκδήλωση στο Spoudase Festival 2018

Η Μαρία-Ζωή Φουντοπούλου, καθηγήτρια παιδαγωγικής και πρόεδρος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (Φ.Π.Ψ.) της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ πραγματοποίησε στο πλαίσιο της συμμετοχής του Φ.Π.Ψ. στο 2ο Spoudase Festival υπό την αιγίδα του ΓΓΕΕ του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής και της ΓΓ Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας ομιλία με θέμα "Η παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια ως χαρακτηριστικά του αποτελεσματικού εκπαιδευτικού στον 21ο αιώνα".

Η ομιλία εντάχθηκε στο διήμερο πρόγραμμα  ομιλιών, πάνελ, workshop και σεμιναρίων με ελεύθερη συμμετοχή για  το κοινό (δείτε περισσότερα εδώ)

Στην πρώτη ημέρα του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού εκθεσιακού θεσμού της χώρας, η πρόεδρος του Φ.Π.Ψ. ανέλυσε στη γεμάτη στην αίθουσα του Innovathens στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, το ζήτημα της παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας στον κλάδο των εκπαιδευτικών.

Παρακάτω δείτε το βίντεο από την εκδήλωση στο Spoudase Festival 2018

Φωτογραφίες από την Εκδήλωση

 

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Σημαντική ημερίδα του ΦΠΨ ΕΚΠΑ: Ολυμπιακή Εκεχειρία και Εκπαίδευση: Συγκλίσεις και Αποκλίσεις

Διαβάστε παρακάτω την  πρόσκληση για την πολύ σημαντική ημερίδα «Ολυμπιακή Εκεχειρία και Εκπαίδευση: Συγκλίσεις και Αποκλίσεις» που πραγματοποιείται στις 26 Απριλίου στο Αμφιθέατρο AULA της Φιλοσοφικής Σχολής