Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Χρ. Βερναρδάκης: "Την άλλη εβδομάδα, η προκήρυξη για τους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών"


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 5 Ιανουάριος, 2017 - 08:32 | Στην Κατηγορία:

Διορισμοί εκπαιδευτικών

Σε χθεσινη του συνέντευξη στην ΕΡΑ της Τρίπολης ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης δήλωσε σχετικά με τις προσλήψεις  εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση:

«Την ερχόμενη εβδομάδα θα βγει προκήρυξη για μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών».

Επίσης, αναφερόμενος στην κινητικότητα στο δημόσιο τομέα σημείωσε, ότι «μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχει τελειώσει το θέμα της ψηφιοποίησης των νέων οργανογραμμάτων, κάτι απαραίτητο για να λειτουργήσουν οι νέες νομοθετικές μας παρεμβάσεις, με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση των πολιτών».

Η συνέντευξη του Υπουργού έγινε στα πλαίσια επίσκεψης κυβερνητικού κλιμακίου στην Τρίπολη, όπου υπήρξε ενημέρωση για τα τοπικά προβλήματα. Οι Χρ. Βερναρδάκης και Γ. Μπασκόζος εξήγησαν τον κυβερνητικό προγραμματισμό στον χώρο της δημόσιας υγείας, ενώ αναφέρθηκαν στο πρόγραμμα προσλήψεων που είναι σε εξέλιξη (2016 -17).

Από εκεί, ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης υπογράμμισε τον κυβερνητικό στόχο για ανασύσταση, όπως είπε, του κοινωνικού κράτους (Παιδεία -Υγεία), ξεκινώντας από το 2017. Έστειλε όμως και μήνυμα σημειώνοντας πως «βρισκόμαστε στην αρχή του κυβερνητικού έργου, δεν τίθεται θέμα εκλογών. Τον μόνο που θα εξυπηρετούσε η διενέργεια πρόωρων εκλογών, είναι τα κυκλώματα διαπλοκής».


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Η μεγάλη απάτη με τους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών

Γράφει ο Χρήστος ΚάτσικαςΧρήστου Κάτσικα

Αφορά όλους τους εκπαιδευτικούς: Μόνιμοι διορισμοί – Κατάρτιση πινάκων

Διαβάστε παρακάτω το κείμενο της  ΠΑΣΑΔ (Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών Δασκάλων) το οποίο παρουσιάζει τις βασικές  θέσσεις για τους μόνιμους διορισμούς και την κατάρτιση πινάκων:

Μόνιμοι διορισμοί – Κατάρτιση πινάκων Συνάδελφοι το παρακάτω παραδίδεται ως κείμενο για σχολιασμό προκειμένου να οριστικοποιηθεί η θέση μας για ένα νέο σύστημα προσλήψεων-μόνιμων διορισμών.

Προτείνεται: