Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Θέσεις εργασίας για πτυχιούχους στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Οκτώβριος, 2018 - 10:46 | Στην Κατηγορία:

Προσλήψεις αποφοίτων Διαιτολογίας

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (Α.Τ.Ε.Ι.Θ), κατ' εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 50, 54 περ. ιβ και 64 του Ν.4485/2017 (ΦΕΚ Α 114/4-8-2017), στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Επιβράβευση συμμετοχής του έργου JANPA σε ανταγωνιστικά προγράμματα της ΕΕ», με επιστημονικά υπεύθυνη την κα. Χασαπίδου Μαρία, Καθηγήτρια του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας, προτίθεται να αναθέσει, μετά από διαδικασία αξιολόγησης βιογραφικών σημειωμάτων, τίτλων σπουδών, λοιπών δικαιολογητικών, σε τέσσερις (4) εξωτερικούς συνεργάτες, με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου.

Απαραίτητα προσόντα:
- Πτυχίο ΑΕΙ/Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας ή τίτλο σπουδών αντίστοιχης ειδικότητας άλλου συναφούς τμήματος της ημεδαπής, ή ισότιμο και αντίστοιχο τίτλου σπουδών της αλλοδαπής,
- Αποδεδειγμένη εμπειρία στο πρόγραμμα COSI
- Γνώση Αγγλικής γλώσσας

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής πρότασης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον ΕΛΚΕ/ΑΤΕΙ-Θ στο τηλέφωνο 2310013680.

Καταληκτική ημερομηνία: Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Για να δείτε όλες τις πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα