Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Προσλήψεις νέων επιστημόνων στην ΑΣΠΑΙΤΕ


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 7 Αύγουστος, 2018 - 16:47 | Στην Κατηγορία:

Θέσεις εργασίας για επιστήμονες κατόχους διδακτορικού

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού 2018-2019 στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.» με κωδικό ΟΠΣ 5030674 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο -ΕΚΤ) και εθνικών πόρων, προσκαλεί Νέους Επιστήμονες κατόχους Διδακτορικού Διπλώματος να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την παροχή διδακτικού έργου κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-19.

Οι θέσεις αφορούν τα εξής τμήματα:
- Τμήμα Εκπαιδευτικών Πολιτικών Μηχανικών
- Τμήμα Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικών Μηχανικών
- Τμήμα Εκπαιδευτικών Μηχανολόγων Μηχανικών

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στην κα Βασιλική Ματσούκα (τηλ. 210 2896974, e-mail: [email protected]

Καταληκτική ημερομηνία: Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα