Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Μέχρι τις 19/4 οι αιτήσεις για φιλολόγους, δασκάλους, νηπιαγωγούς, αγγλικής, φυσικής αγωγής, μουσικής, μαθηματικούς


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Απρίλιος, 2018 - 11:14 | Στην Κατηγορία:

Εύρεση εργασίας 

Μέχρι τις 19/4 θα γίνονται δεκτές αιτήσεις για προκήρυξη που ενδιαφέρει φιλολόγους, δασκάλους, νηπιαγωγούς, αγγλικής, φυσ.αγωγής, μουσικής, μαθηματικούς. Συγκεκριμένα ο   «Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Μάνδρας –Ειδυλλίας» ανακοίνωσε  την πρόσληψη ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού – Καλλιτεχνικού προσωπικού δώδεκα (12) ατόμων, με σύμβαση εργασίας Ορισμένου Χρόνου για τα προγράμματα «Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών» (Κ.Δ.Α.Π.), που λειτουργούν από τον ΔΟΚΑΠΜΕ, στα πλαίσια της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», για το σχολικό έτος 2017 – 2018.

Οι αιτήσεις θα απευθύνονται και θα υποβάλλονται στα γραφεία του ΝΠΔΔ «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ – ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ» (Δ.Ο.Κ.Α.Π.Μ.Ε.), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 9:00 π.μ. – 13:00 μ.μ., στην οδό Στρ. Ν. Ρόκα 45 , ΤΚ 19600 , 2ος όροφος , κα Περούλη Σπυριδούλα , τηλέφωνο 2132014936 μαζί με τα αντίγραφα όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών και τίτλων.

Αν δεν συνυποβληθούν οι υποψήφιοι θα τίθενται εκτός διαδικασίας και η αίτηση τους θα απορρίπτεται. Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας σε δύο (2) ημερήσιες τοπικές εφημερίδες του Νομού Αττικής . Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα αρχίζει την επομένη της δημοσίευσης και θα διαρκέσει έως και την 19/04/2018 .
 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Οι 48 ειδικότητες των επόμενων 3 προκηρύξεων του ΑΣΕΠ - Μόνιμες Προσλήψεις

Το επόμενο διάστημα εκδίδονται τρεις νέες προκηρύξεις από τον ΑΣΕΠ για Μόνιμο προσωπικό οι οποίες καλύπτουν 48 ειδικοτήτες

Δείτε παρακάτω την λίστα των επαγγελμάτων για τα οποία θα υπάρξουν μόνιμες θέσεις εργασίας στο δημόσιο.

Αφορούν όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης: ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ.

4 προσλήψεις στο ΚΕΘΙ

Εύρεση εργασίας