Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

3 προσλήψεις στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μάιος, 2017 - 12:40 | Στην Κατηγορία:

Εύρεση εργασίας 

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (Ε.Λ.Κ.Ε.) της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) προτίθεται να συνάψει τρεις (3) συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου (άρθρο 24 του ν. 4386/2016) στο πλαίσιο του Προγράμματος: «Ανάπτυξη - Τεχνική και Συμβουλευτική Υποστήριξη των Έργων που διαχειρίζεται ο Ειδικός Λογαριασμός της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.», και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προτάσεις.

Θέση 1-2
Απαραίτητα προσόντα:
- Πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή ισότιμο τίτλο αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ
- Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις ή νόμιμη απαλλαγή από αυτές (για τους άνδρες)
- Αποδεδειγμένη εμπειρία στο αντικείμενο των υπό ανάθεση εργασιών με χρήση Λογιστικού - Διαχειριστικού Προγράμματος Ειδικών Λογαριασμών Τριτοβάθμιων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων τουλάχιστον ενός (1) έτους

Θέση 3
Απαραίτητα προσόντα:
- Πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή ισότιμο τίτλο αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ
- Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις ή νόμιμη απαλλαγή από αυτές (για τους άνδρες)
- Αποδεδειγμένη εμπειρία στο αντικείμενο των υπό ανάθεση εργασιών με χρήση Λογιστικού - Διαχειριστικού Προγράμματος Ειδικών Λογαριασμών Τριτοβάθμιων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων τουλάχιστον δύο (2) ετών

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2102896760 και στο e-mail: [email protected].

Δείτε την προκήρυξη αναλυτικά ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα