Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Επιστολή διαμαρτυρίας της ΓΣΕΕ στον Δ. Μπαξεβανάκη για τον αποκλεισμό των εκπροσώπων της από τον διάλογο για τη λειτουργία του ΕΟΠΠΕΠ


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Φεβρουάριος, 2018 - 16:39 | Στην Κατηγορία:

Αναλυτικά

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε η ΓΣΕΕ στον υφυπουργό Παιδείας, Δημήτρη Μπαξεβανάκη, αναφορικά με το ζήτημα αποκλεισμού των εκπροσώπων της από τον διάλογο για τον κανονισμό λειτουργίας του ΕΟΠΠΕΠ.

Στην επιστολή εκφράζεται η ανησυχία της Συνομοσπονδίας για τα όσα συμβαίνουν στον Οργανισμό "και ιδίως τα ζητήματα της έκδοσης του νομικά έωλου Κανονισμού Λειτουργίας και των συχνών περιστατικών παραβίασης των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζόμενων."

Όπως ακόμη αναφέρει στην επιστολή της η ΓΣΕΕ: "Την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εργασίας συμφιλιωτική διαδικασία με στόχο να συζητηθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει με πρόσκληση του Γ.Γ. του Υπουργείου κ. Νεφελούδη. Και ενώ συμφωνήθηκε να επαναληφθεί η διαδικασία την Πέμπτη, 8/2, με τη συμμετοχή όλων των συμμετεχόντων, παρουσία και εκπροσώπων του Υπουργείου Παιδείας, πληροφορηθήκαμε ότι με παρέμβαση του Υφυπουργού κ. Μπαξεβανάκη αποκλείστηκαν οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ από το διάλογο. Για το λόγο αυτό απευθύναμε σήμερα επιστολή-καταγγελία προς τον κ. Υφυπουργό."

"Αποτελεί μεγάλη απογοήτευση ένας πρώην συνδικαλιστής να φιμώνει συναδέλφους του, επειδή, ως οφείλουν, ελέγχουν την εκάστοτε κυβερνητική εξουσία. Καλούμε τον κ. Υφυπουργό να σεβαστεί τον κοινωνικό διάλογο που με αυτή την απόφαση υφίσταται ένα ακόμη βαρύ πλήγμα", καταλήγει η ανακοίνωση.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα