Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής γλώσσας Τρικάλων: Μαθητικές εκδηλώσεις Γαλλοφωνίας


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Απρίλιος, 2018 - 13:27 | Στην Κατηγορία:

Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής γλώσσας Τρικάλων

Ο Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Δημόσιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων, διοργανώνει και φέτος εκδηλώσεις αφιερωμένες στη γαλλική γλώσσα και τον γαλλικό πολιτισμό δίνοντας και πάλι βήμα και λόγο στις μαθήτριες και τους μαθητές του νομού μας.

Σε ρόλο οδηγού, οι μαθητές θα μας βοηθήσουν να περιπλανηθούμε στα χαρούμενα μονοπάτια της γαλλικής γλώσσας και κουλτούρας, ποικιλοτρόπως.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 21 και το Σάββατο 28 Απριλίου 2018, στις 6:00 το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 10ου Δημοτικού Σχολείου, παραπλεύρως της εκκλησίας του Αγίου Νεκταρίου.  

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε στην γαλλόφωνη περιπλάνησή μας και να υποστηρίξετε τους μαθητές στην προσπάθειά τους.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα