το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Μεταπτυχιακή υποτροφία από το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Βιοεπιστημών


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Φεβρουάριος, 2018 - 16:06 | Στην Κατηγορία:

Μεταπτυχιακή υποτροφία στο ΕΚΕΤΑ

Το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Βιοεπιστημών (INEB) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου «Innovative risk assessment for individualizing treatment in chronic lymphocytic leukemia» - «CLLassify», το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω του Προγράμματος Πλαισίου «HORIZON 2020» - MARIE SKLODOWSKA-CURIE ACTIONS: IFEF, προτίθεται να χορηγήσει μία (1) Μεταπτυχιακή υποτροφία και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη χορήγηση αυτής, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας πρόσκλησης.

ΘΕΣΗ:
Στο πλαίσιο της παρούσας Πρόσκλησης προκηρύσσεται από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ)/ Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Βιοεπιστημών (ΙΝΕΒ) μία (1) Μεταπτυχιακή υποτροφία που θα χορηγηθεί σε έναν/μία (1) μεταπτυχιακό (-ή) φοιτητή/φοιτήτρια με τον/την οποίο(-α) θα συναφθεί σύμβαση υποτροφίας.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ:
Καταγραφή δεδομένων, σχετικών με τη συνολική παρακολούθηση ασθενών με Χρόνια Λεμφοκυτταρική Λευχαιμία (ΧΛΛ), σε μορφή χρονοσειράς.

Παραδοτέα/Αναμενόμενα αποτελέσματα:
Ο/Η υποψήφιος/υποψήφια που θα επιλεγεί αναμένεται να ασχοληθεί με την ανάπτυξη πλήρους βάσης δεδομένων σε Excel, που θα συμπεριλαμβάνει καταγεγραμμένα δεδομένα σε μορφή χρονοσειράς, σχετικών με τη συνολική παρακολούθηση ασθενών με ΧΛΛ.
Η ορθή εκτέλεση και ο έλεγχος του παραδοτέου έργου θα πιστοποιείται με βεβαίωση παραλαβής και καλής εκτέλεσης του έργου, η οποία θα υπογράφεται από τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του έργου.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
1. Πτυχίο ΑΕΙ Μαθηματικών ή Φαρμακευτικής
2. Εγγεγραμμένος (-η) φοιτητής/φοιτήτρια σε αντίστοιχο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών
3. Γνώση Χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου
4. Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνικά στο 2310 498272 ή στο email: [email protected] (κα Φ. Κοπάνη)

Καταληκτική ημερομηνία: Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 

Για δείτε περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Δωρεάν σεμινάρια στην οικία Θεοτοκοπούλου

Σεμινάρια και εκδηλώσεις στην οικία Θεοτοκοπούλου

Πρόγραμμα Διεθνούς θερινού σχολείου από το Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, στην Ιταλία

19ο Διεθνές θερινό σχολείο στην Ιταλία , ‘Macroeconomics after the Financial Crisis: Looking Ahead’

Δωρεάν σεμινάριο εκπαιδευτικών για την ενδοσχολική βία

Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς για την ενδοσχολική βία, 2018