Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Το σήμερα και το αύριο της Κοινωνικής Ασφάλισης, εκδήλωση της ΠΕΣΕΚ στις 30/11


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Νοέμβριος, 2017 - 16:29 | Στην Κατηγορία:

ΠΕΣΕΚ

Η Π.Ε.Σ.ΕΚ  διοργανώνει ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ:Το σήμερα και το αύριο της Κοινωνικής Ασφάλισης.

  Εκτός από τους ομιλητές εκπροσώπους των ταμείων μας Αντώνη  Κουρουκλή   Πρόεδρο  ΠΟΠΟΚΠ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού  Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής)  και Μάριο Κρητικό   εκπρόσωπο  της   ΑΔΕΔΥ   στο  ΜΤΠΥ

      Το λόγο θα πάρουν φορείς και συνταξιούχοι  για:

1.      Να καταθέσουν τις απόψεις και τις ιδέες τους ώστε να ανιχνεύσουμε δοκιμασμένα και όχι μόνο μονοπάτια στους διεκδικητικούς αγώνες που έρχονται.  

2.  Να εμποδίσουμε την ολοκληρωτική κατάρρευση της δημόσιου συστήματος ασφάλισης με τις περικοπές του 2018-19 σαν πρώτο βήμα για την προώθηση των δικαιωμάτων μας στη σύγχρονη εποχή.

 Η εκδήλωση  θα γίνει  την Πέμπτη  30  Νοεμβρίου   2017, ώρα 17.30, στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών , 1ος όροφος, Δ. Σούτσου 46 και Λ. Αλεξάνδρας, απέναντι από το σταθμό του ΜΕΤΡΟ των Αμπελοκήπων.

 

                         Για το    Δ.Σ   της   Π.Ε.Σ.ΕΚ

 

              Ο  πρόεδρος                     Ο  Γ. Γραμματέας

 

           Τάσος   Σταυρόπουλος              Σταύρος  Κωστόπουλος


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα