Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΕΦΝΗ: Παρουσίαση του βιβλίου «Άσμα ασμάτων» στις 15/1


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιανουάριος, 2018 - 14:26 | Στην Κατηγορία:
ΕΦΝΗ

Σας ενημερώνουμε ότι η Ε.Φ.Ν.Η.  διοργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου «Άσμα ασμάτων» σε δραματουργική μεταγραφή και μετάφραση  του Αντώνη Σανουδάκη – Σανούδου,  τη Δευτέρα  15 Ιανουαρίου   στις 07:00 μμ, στην αίθουσα «Μ. Καρέλλη»  του Δήμου Ηρακλείου (Ανδρόγεω 2).  

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν  οι: α) Χριστόφορος Αρβανίτης, επίκουρος καθηγητής της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης και β) Ευαγγελία Πετρουγάκη, Φιλόλογος –ποιήτρια.

Τον συντονισμό θα έχει η Λίζα Σκλάβου, φιλόλογος και Πρόεδρος της Ε.Φ.Ν.Η. Θα ακολουθήσει θεατρική ανάγνωση αποσπασμάτων του έργου σε σκηνοθεσία του Αντώνη Περαντωνάκη από τους Χρόνη Σαπουντζάκη, Θεοδώρα Κοκκινίδη, Τάσο Καϊσαρλή και Ιωάννα Σταμούλη ενώ θα συνοδεύει με ήχους φλάουτου η Ελένη Βασιλάκη.

Την αισθητική επιμέλεια θα έχει ο Δημήτρης Χατζάκης.   

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα