Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Δηλώστε συμμετοχή στο Φεστιβάλ Τέχνης και Αποδοχής στην ΑΣΚΤ


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος, 2017 - 13:10 | Στην Κατηγορία:

Σκασιαρχείο

 

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί και οι συνεργάτες του «Σκασιαρχείου» που θέλουν να συμμετέχουν στο φεστιβάλ των κοινών με εκπαιδευτικά εργαστήρια να δηλώσουν συμμετοχή.

Το φεστιβάλ θα γίνει στο διάστημα 6 – 8 Οκτωβρίου 2017 στην Σχολή Καλών Τεχνών, στην Αθήνα.

Πληροφορίες Θοδωρής, 6978100980.

Συμμετοχή στο φεστιβάλ τέχνης και αποδοχής

Η Παιδαγωγική ομάδα «Το σκασιαρχείο» συμμετέχει στο φεστιβάλ τέχνης και αποδοχής σε συνεργασία με το «Δίκτυο τέχνης και δράσης – οι άνθρωποι με τα μπαλόνια», το οποίο θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου, στον πεζόδρομο της Ερμού, στο Θησείο. Καλούνται οι εκπαιδευτικοί του «Δικτύου Συνεργατικών Σχολείων» να δηλώσουν συμμετοχή με τις δράσεις τους. Πληροφορείς Χάρης, 6975801849.

Συμμετοχή στο πολιτιστικό – πολιτικό διήμερο της Λαϊκής Συνέλευσης Γκύζη

Η Λαϊκή Συνέλευση Γκύζη, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το «Σκασιαρχείο» (2014 – 2017), ζητά ένα εργαστήρι για παιδιά για το διήμερό της για τις 30 Σεπτεμβρίου και την 1 Οκτωβρίου στο άλσος (Ιωάννου Σούτσου 62).

Συνεχίζοντας τις δράσεις μας στο Πεδίο του Άρεως, μετά την Λοξή Τάξη (2015), τον Λόφο Φινόπουλου (2016/2017), το υπαίθριο σχολείο του Νικολάου Μητσάκη με τον Ζάφο Ξαγοράρη και την υπαίθρια βιβλιοθήκη (2018), η πρόταση αφορά ιδέες παιδαγωγικής για τις οποίες συνεργαζόμαστε στους δημόσιους χώρους. Ειρήσθω εν παρόδω στη Λαϊκή Συνέλευση Γκύζη θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Μπακούνιν «Η μόρφωση των εργατών» (2017) και «Η γλώσσα της πεταλούδας» (Μανουέλ Ριβάς, 2017) με την προβολή της ταινίας.  Πληροφορίες Μπάμπης, 6948828602.

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ο φεστιβαλικός «χάρτης» του καλοκαιριού

Ο Μάιος μας χαιρετά και το καλοκαίρι επιστρέφει και επισήμως στην Ελλάδα. Και τι καλύτερο για καλοκαιρινή διασκέδαση από μία σπουδαία συναυλία ή μια όμορφη εξόρμηση σε κάποιο από τα αναρίθμητα φεστιβάλ που γίνονται ανά την… επικράτεια.

Για όσους δεν έχουν κατασταλάξει πως θα κινηθούν συναυλιακά φέτος και για εκείνους που δεν είχαν τον χρόνο να το ψάξουν λίγο παραπάνω η efsyn city ετοίμασε έναν «χάρτη» με τα φεστιβάλ που παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, εντός και εκτός Αττικής.

Φεστιβάλ για τα γενέθλια του Χίτλερ με συμμετοχή εκατοντάδων νεοναζί στη Γερμανία

Εκατοντάδες νεοναζί θα συγκεντρωθούν σήμερα, ημέρα των γενεθλίων του Αδόλφου Χίτλερ, σε μια κωμόπολη της ανατολικής Γερμανίας για ένα φεστιβάλ το οποίο θα πραγματοποιηθεί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας