το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Δηλώστε συμμετοχή στο Φεστιβάλ Τέχνης και Αποδοχής στην ΑΣΚΤ


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος, 2017 - 13:10 | Στην Κατηγορία:

Σκασιαρχείο

 

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί και οι συνεργάτες του «Σκασιαρχείου» που θέλουν να συμμετέχουν στο φεστιβάλ των κοινών με εκπαιδευτικά εργαστήρια να δηλώσουν συμμετοχή.

Το φεστιβάλ θα γίνει στο διάστημα 6 – 8 Οκτωβρίου 2017 στην Σχολή Καλών Τεχνών, στην Αθήνα.

Πληροφορίες Θοδωρής, 6978100980.

Συμμετοχή στο φεστιβάλ τέχνης και αποδοχής

Η Παιδαγωγική ομάδα «Το σκασιαρχείο» συμμετέχει στο φεστιβάλ τέχνης και αποδοχής σε συνεργασία με το «Δίκτυο τέχνης και δράσης – οι άνθρωποι με τα μπαλόνια», το οποίο θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου, στον πεζόδρομο της Ερμού, στο Θησείο. Καλούνται οι εκπαιδευτικοί του «Δικτύου Συνεργατικών Σχολείων» να δηλώσουν συμμετοχή με τις δράσεις τους. Πληροφορείς Χάρης, 6975801849.

Συμμετοχή στο πολιτιστικό – πολιτικό διήμερο της Λαϊκής Συνέλευσης Γκύζη

Η Λαϊκή Συνέλευση Γκύζη, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το «Σκασιαρχείο» (2014 – 2017), ζητά ένα εργαστήρι για παιδιά για το διήμερό της για τις 30 Σεπτεμβρίου και την 1 Οκτωβρίου στο άλσος (Ιωάννου Σούτσου 62).

Συνεχίζοντας τις δράσεις μας στο Πεδίο του Άρεως, μετά την Λοξή Τάξη (2015), τον Λόφο Φινόπουλου (2016/2017), το υπαίθριο σχολείο του Νικολάου Μητσάκη με τον Ζάφο Ξαγοράρη και την υπαίθρια βιβλιοθήκη (2018), η πρόταση αφορά ιδέες παιδαγωγικής για τις οποίες συνεργαζόμαστε στους δημόσιους χώρους. Ειρήσθω εν παρόδω στη Λαϊκή Συνέλευση Γκύζη θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Μπακούνιν «Η μόρφωση των εργατών» (2017) και «Η γλώσσα της πεταλούδας» (Μανουέλ Ριβάς, 2017) με την προβολή της ταινίας.  Πληροφορίες Μπάμπης, 6948828602.

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

«Between the seas»: Για πρώτη φορά το Μεσογειακό φεστιβάλ στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά μεταφέρεται στην Ελλάδα από τη Νέα Υόρκη το φεστιβάλ «Between the Seas Festival», μια εκδήλωση αφιερωμένη στις σύγχρονες παραστατικές τέχνες της Μεσογείου, και θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα από τις 11 έως τις 17 Σεπτεμβρίου, στον πολυχώρο Baumstrasse (Σερβίων 8 Βοτανικός).

 

Γιορτές Παλιάς Ξάνθης: Το πρόγραμμα του φεστιβάλ (2 έως 9 Σεπτεμβρίου)

Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά τις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης οι οποίες θα διεξαχθούν από τις 2 έως τις 9 Σεπτεμβρίου.