Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Διαγωνισμός για την προμήθεια έντυπου υλικού για τις ανάγκες των εκλογών 2018 για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα ΚΥΣΠΕ, ΚΥΣΔΕ, ΚΥΣΕΕΠ


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Ιούλιος, 2018 - 13:01 | Στην Κατηγορία:

Δείτε το έγγραφο

Για την επιλογή Αναδόχου για την προμήθεια έντυπου υλικού και υπηρεσιών εκτύπωσης, για τις ανάγκες: α) των εκλογών 2018 για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ) β) των εκλογών 2018 για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.), γ) των εκλογών 2018 για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια των Γενικών Γραμματειών του ΥΠ.Π.Ε.Θ. και των υπαλλήλων των Δημοσίων Βιβλιοθηκών στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π.).

 Δείτε το έγγραφο αναλυτικά ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα