Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ανακοίνωση ΠΟΣΕΕΠΕΑ για την πρόσληψη αναπληρωτών ΕΕΠ, ΕΒΠ


Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 2 Δεκέμβριος, 2017 - 12:07 | Στην Κατηγορία:

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικου Προσωπικού Ειδικής Αγωγής

 

Η Π.Ο.Σ.Ε.ΕΠ.Ε.Α. με αφορμή τη χθεσινή ημέρα που το Υ.Π.Π.Ε.Θ. με επίσημη ανακοίνωσή του προχώρησε στη διάθεση 324 πιστώσεων για την πρόσληψη αναπληρωτών συναδέρφων αναπληρωτών Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. θέλει να επισημάνει ότι η θετική αυτή έκβαση ήταν καρπός της συντονισμένης προσπάθειας και των έντονων πιέσεων που ασκήθηκαν τόσο από το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. όσο και από τους αιρετούς Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. προς τους θεσμικούς υπηρεσιακούς παράγοντες του Υ.Π.Π.Ε.Θ. 
 
Φυσικά και αυτός ο αριθμός των πιστώσεων δεν επαρκεί για να καλύψει τα αρκετά εναπομείναντα λειτουργικά κενά σε Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε., Κ.Ε.Δ.Δ.Υ., Ε.Δ.Ε.Α.Υ. και στη Γενική Εκπαίδευση και θα διεκδικηθούν και άλλες πιστώσεις στο προσεχές χρονικό διάστημα.
 
Πάγιο και διαρκές αίτημα της Ομοσπονδίας παραμένει η ανάγκη για μόνιμες προσλήψεις για μια ουσιαστική και ποιοτική αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης και προς αυτή την κατεύθυνση θα στραφούμε με διεκδικητικούς αγώνες παραμένοντας με πράξεις στο πλευρό των συναδέρφων.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα