Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Σημαντική παρέμβαση για τις αιτήσεις αναπληρωτών. Τι Προβλήματα που θα προκύψουν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Απρίλιος, 2017 - 12:32 | Στην Κατηγορία:

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση - αίτημα της ΣΑΚΕΑ σχετικά με την υποβολή αιτήσεων αναπληρωτών

Το Υπουργείο Παιδείας πρόκειται να εκδώσει εγκύκλιο, σύμφωνα με την οποία θα καλεί τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς να κάνουν αίτηση ένταξης στους πίνακες αναπληρωτών του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν αφήνει περιθώριο να κάνουν αίτηση οι εκπαιδευτικοί που ολοκληρώνουν την φοίτηση τους, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο σπουδών, στο τέλος του εαρινού εξαμήνου ή σε εκείνους που περιμένουν από τον ΔΟΑΤΑΠ την αναγνώριση του τίτλου σπουδών που έχουν λάβει από ακαδημαϊκό φορέα του εξωτερικού. Σημαντικό πρόβλημα επίσης αντιμετωπίζουν και οι συνάδελφοι που, αν δεν τους αναγνωριστεί στο σύνολό της η φετινή προϋπηρεσία, δεν θα ενταχθούν στον κύριο πίνακα της ειδικότητας τους.

Πρόκειται για μια άδικη αντιμετώπιση των συγκεκριμένων συναδέλφων και καλούμε τον κ. Υπουργό να συμπεριλάβει στην υπό έκδοση εγκύκλιο πρόβλεψη ώστε: όσοι λάβουν κάποιο προσόν ένταξης στους πίνακες αναπληρωτών ΕΑΕ να έχουν το δικαίωμα να το καταθέσουν και να ενταχθούν στον αντίστοιχο πίνακα για όσο διάστημα θα διαρκέσει η υποβολή αιτήσεων επιλογής περιοχών τοποθέτησης. να προσμετρηθεί στο σύνολο της η προϋπηρεσία όσων εργάζονται το σχολικό έτος 2016-2017.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Α.Κ.Ε.Α

Ο Πρόεδρος

Σκρίμπας Μιχαήλ

Η Γεν. Γραμματέας

Ζήβα Αδαμαντία

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.