Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Κλειστή σύσκεψη στο Υπ. Παιδείας για Συγχωνεύσεις και 30ωρο - Τι ειπώθηκε


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 8 Φεβρουάριος, 2018 - 18:28 | Στην Κατηγορία:

Ενημέρωση από τη ΔΑΚΕ Καβάλας

Ενημέρωση για τα όσα ειπώθηκαν σε κλειστή σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Υπουργείο Παιδείας με τους Περιφερειακούς Διευθυντές σχετικά με τις συγχωνεύσεις και το 30ωρο εξέδωσε η ΔΑΚΕ Καβάλας.

Αναλυτικά αναφέρει:

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7/2/2018 κλειστή σύσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας με τους περιφερειακούς Διευθυντές όλης της Ελλάδας.

30ωρο

Ζητήθηκε από τους θεσμούς και συμφώνησε ο Υπουργός να θεσμοθετηθεί η 30ωρη παρουσία των εκπαιδευτικών στο σχολείο. Όμως επίτηδες και στο νόμο αλλά και στην εγκύκλιο (που την έγραψαν στο γραφείο του υπουργού και έβαλαν την Μπάρλα να την υπογράψει) αφήνουν θολό το τοπίο για να μην εφαρμοστεί στην πράξη. Χαρακτηριστικά είπαν σήμερα στη σύσκεψη τους κοροϊδέψαμε!

Έδωσαν εντολή στους περιφερειακούς να μην το εφαρμόσουν και να μη στέλνουν προς τα πάνω τα ερωτήματα των διευθυντών των σχολείων γιατί δεν πρόκειται να απαντήσουν σε κανέναν. Να μην το ανακινούν το θέμα για να μην προκύψει καμία εμπλοκή με τους θεσμούς!

Συγχωνεύσεις

Τους ανακοινώθηκε ότι θα γίνουν 50 συγχωνεύσεις σχολείων σε όλη τη χώρα (πρέπει να είναι οι δικές τους προτάσεις, των Περιφερειακών, που τις έκαναν το φθινόπωρο του 2017). Οι περισσότερες θα είναι στη Θεσσαλία είπαν.

Είπαν επίσης ότι στη β/θμια θα γίνουν πολύ λιγότερες σε σχέση με την α/θμια που θα γίνουν πάρα πολλές.

Οι Περιφερειακοί υποσχέθηκαν να τις υποστηρίξουν και κάποιοι έδειξαν μεγαλύτερη σιγουριά ότι θα τις «περάσουν» όλες!

Από τη συζήτηση που έγινε φάνηκε ότι στελέχη των ΣΥΝΕΚ στις κατά τόπους περιοχές γνωρίζουν τις συγχωνεύσεις που θα γίνουν και αυτό γίνεται φαίνεται επίτηδες για να τις υποστηρίξουν όταν θα χρειαστεί!


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Καβάλας

Βγήκαν οι γνωστοί «αριστεροανεξάρτητοι» (Εξωκοινοβουλευτικο-ΜΛ ΚΚΕ-ΚΚΕμλ- ΑΝΤΑΡΣΥΑ….) λασπολόγοι ξανά στο ξέφωτο και ξύνονται στην γκλίτσα του τσομπάνη!