Κάνε δωρεάν την εγγράφη σου!

Διεκδίκησε υποτροφίες σε πάνω από 350 μεταπτυχιακά προγράμματα

Πάρε συμβουλές για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού σου

Κάνε δωρεάν ψυχομετρικά τεστ

Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ενημέρωση για τη Β' φάση Προσλήψεων Γενικής και Ειδικής σε ΠΕ και ΔΕ


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 9 Οκτώβριος, 2017 - 17:15 | Στην Κατηγορία:

ΠΣΑΕΠ

Ανακοίνωση για τη Β' φάση των προσλήψεων Γενικής και Ειδικής Αγωσής σε ΠΕ και ΔΕ πραγματοποίησε σήμερα ο ΠΣΑΕΠ, καθώς αντιπροσωπεία του παρευρέθηκε στο Υπουργείο Παιδείας ζητώντας σχετική ενημέρωση.

Πιο αναλυτικά:

ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Αθμιας: Θα συνεδριάσει σήμερα το ΚΥΣΠΕ για τις αποσπάσεις και περιμένουμε επιτέλους να βγει λευκός καπνός. Οι προσλήψεις αναπληρωτών θα πραγματοποιηθούν την εβδομάδα αυτή, με πιθανότερο ενδεχόμενο την Τετάρτη. Ο αριθμός των προσλήψεων για όλες τις ειδικότητες Αθμιας Γενικής δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, αλλά θα κυμαίνεται μεταξύ 500 - 800 αναπληρωτών.

ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Αθμιας: Στο τέλος της εβδομάδας θα ζητηθούν τα κενά για ΣΜΕΑΕ. Σε περίπτωση που προκύψει μεγάλος αριθμός κενών, το υπουργείο θα προχωρήσει σε προσλήψεις την επόμενη εβδομάδα. Σε διαφορετική περίπτωση (μικρού αριθμού κενών) η Β' φάση ΣΜΕΑΕ θα γίνει μαζί με τη Β' φάση παράλληλης, 1 Νοεμβρίου. Σε κάθε περίπτωση, θα έχουμε εικόνα και θα ενημερώσουμε για την κατάσταση που θα προκύψει.

Δευτεροβάθμια: Περίπου 1700 προσλήψεις Γενικής Αγωγής ¨τρέχουν" την ώρα αυτή για όλες τις ειδικότητες Δθμιας Εκπαίδευσης, εκτός της Μουσικής και της Ειδικής που θα ακολουθήσουν. 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Γενική Συνέλευση ΠΣΑΕΠ, Αθήνα, 5/5

Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών και Ωρομισθίων εκπαιδευτικών ΠΕ

Οδηγός για μέλλουσες αναπληρώτριες μανούλες!

Άρθρο - οδηγός  της Χρυσούλας Δοξαστάξη, πρώην μέλους του Δ.Σ του ΠΣΑΕΠ

Η θέση το ΠΣΑΕΠ για την κινητοποίηση στις 2 Μαρτίου 2018

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΕΠ συνεδρίασε και για το θέμα της κινητοποίησης των αναπληρωτών στις 2/3/2018 και ανακοινώνει παρακάτω την απόφασή του.