Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Αγωνιστικές Παρεμβάσεις - Πρόσκληση σε συζήτηση την Κυριακή 16/9, στην ΕΔΟΘ


Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Σεπτέμβριος, 2018 - 15:50 | Στην Κατηγορία:

ΔΕ Θεσσαλονίκης

Οι Αγωνιστικές Παρεμβάσεις ΔΕ Θεσσαλονίκης απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα προς τους συναδέλφους, όλους τους αγωνιστές, τις αγωνιστικές δυνάμεις που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια που στήριξαν οι Παρεμβάσεις στις προηγούμενες εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, αλλά απευθυνόμαστε και σε όλες τις αγωνιστικές δυνάμεις που δρουν στις ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης. 

Να συζητήσουμε για τις τοποθετήσεις των καθηγητών που γίνονται αυτή την περίοδο και για τη στάση που πρέπει να κρατάνε οι ΕΛΜΕ και οι αγωνιστικές δυνάμεις για να τηρούνται κριτήρια διαφάνειας και αντικειμενικότητας προκειμένου να υπερασπιστούμε τα εργασιακά δικαιώματα και την αξιοπρέπειά μας. 

Να συζητήσουμε για μια σειρά κρίσιμα ζητήματα της περιόδου (αυτοαξιολόγηση, νέο Λύκειο, διορισμοί/αναπληρωτές, κ.ά.) με τα οποία η κυβέρνηση προωθεί τους αντιεκπαιδευτικούς σχεδιασμούς της για το δημόσιο σχολείο και τους εκπαιδευτικούς, ενώ η ηγεσία της ΟΛΜΕ συνεχίζει να αφήνει ακάλυπτο τον κλάδο στις επιθέσεις που δέχεται. 

Για την απάντηση του κινήματος και τις προτάσεις αγώνα που θα καταθέσουμε στις Γ.Σ. των ΕΛΜΕ που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.  
Να συζητήσουμε και για τις εκλογές στα Υπηρεσιακά Συμβούλια που γίνονται στις 7/11. 
 
Συζητάμε την Κυριακή 16/9, στην ΕΔΟΘ, στις 6.30μμ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα