Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

6 αλλαγές στις περιοχές των σχολείων για μετάθεση. Αλλαγές και για τους αναπληρωτές;


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Αύγουστος, 2018 - 00:23 | Στην Κατηγορία:

Περιοχές σχολείων

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως απόφαση με την οποία επανακαθορίζονται οι περιοχές μετάθεσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καταργώντας τις Υπουργικές Αποφάσεις του 2012. Αναμένεται να δούμε αν θα ισχύσουν οι περιοχές και για τους αναπληρωτές στη δήλωση περιοχών.

Οι αλλαγές:

1.ΕΒΡΟΣ:  Χωρίζεται σε Α και Β από μια ενιαία περιοχή που  ήταν. Πιο αναλυτικά: Α ΈΒΡΟΥ εντάσσονται τα σχολεία Δήμων ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ,ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, ΣΟΥΦΛΙΟΥ. Στη Β ΈΒΡΟΥ έχουμε τα σχολεία της Σαμοθράκης.

2.ΚΑΒΑΛΑ: Χωρίζεται σε Α και Β από μια ενιαία περιοχή που ήταν. Πιο αναλυτικά: Α ΚΑΒΑΛΑΣ εντάσσονται τα σχολεία Δήμων ΚΑΒΑΛΑΣ, ΝΕΣΤΟΥ,ΠΑΓΓΑΙΟΥ. Στη Β ΚΑΒΑΛΑΣ έχουμε τα σχολεία της Θάσου.

3.ΠΕΙΡΑΙΑ: Χωρίζεται σε Α, Β, Γ αντί Α,Β. Στη νέα περιοχή Γ ΠΕΙΡΑΙΑ εντάσσονται τα σχολεία των Κυθήρων που πριν ανήκαν στη Β περιοχή

4.ΛΕΣΒΟΥ: Χωρίζεται σε Α, Β, Γ αντί για Α, Β. Στη νέα περιοχή  Γ ΛΕΣΒΟΥ εντάσσονται τα σχολεία του Αγ. Ευστρατίου που πριν ανήκαν στη Β περιοχή.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Τι γράφει ο Τύπος για θέματα εκπαίδευσης 10/8

5.ΣΑΜΟΥ: Χωρίζεται σε Α, Β, Γ αντί για Α, Β. Στη νέα περιοχή  Γ ΣΑΜΟΥ εντάσσονται τα σχολεία Φούρνων Κορσέων που πριν ανήκαν στη Β περιοχή.

6.ΚΕΡΚΥΡΑ: Χωρίζεται σε Α και Β από μια ενιαία περιοχή που ήταν. Πιο αναλυτικά: Α ΚΕΡΚΥΡΑΣ εντάσσονται τα σχολεία ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Στη Β ΚΕΡΚΥΡΑΣ έχουμε τα σχολεία Παξών.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα