Κάνε δωρεάν την εγγράφη σου!

Διεκδίκησε υποτροφίες σε πάνω από 350 μεταπτυχιακά προγράμματα

Πάρε συμβουλές για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού σου

Κάνε δωρεάν ψυχομετρικά τεστ

Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

1ο Πανελλήνιο Βραβείο ομαδικού ψηφιακού έργου στο Ειδικό Νηπιαγωγείο και Ειδικό Δημοτικό Ν.Προποντίδας Χαλκιδικής


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μάρτιος, 2017 - 15:43 | Στην Κατηγορία:

Ειδικό Νηπιαγωγείο και Ειδικό Δημοτικό Ν.Προποντίδας Χαλκιδικής

Το Ειδικό Νηπιαγωγείο και Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ν. Προποντίδας Χαλκιδικής, κέρδισε το 1ο Βραβείο Ομαδικού Ψηφιακού έργου στον Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό «ένα μήλο την ημέρα… το μήλο συμβάλλει στην υγιεινή διατροφή!» που διοργάνωσε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, με την αρωγή του Υπουργείου Υγείας. 
Η επιτροπή αξιολόγησης παρέλαβε 4.586 ατομικά και ομαδικά έργα από εκατοντάδες σχολικές μονάδες, ενώ ο συνολικός αριθμός συμμετεχόντων ήταν μεγαλύτερος των 10.000! «Το σχολείο της καρδιάς μας» - όπως αποκαλείται από μικρούς και μεγάλους, κατέκτησε το 1ο ομαδικό βραβείο με ένα άρτιο ψηφιακό έργο και κατέπληξε τους κριτές με την πρωτοτυπία του. 
Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Ειδικού σχολείου, αξιοποιώντας τις προκλήσεις, προσέγγισαν πολυαισθητηριακά το θέμα, διασκέδασαν με τη διαδικασία και βίωσαν πολύτιμα συναισθήματα αυτοεκτίμησης, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, πως μαθητές με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, μπορούν με κατάλληλα διαφοροποιημένη προσέγγιση, να συμμετέχουν με αξιώσεις σε εκπαιδευτικές δράσεις. 
Ένα δημόσιο σχολείο, μπορεί -όταν διακατέχεται από πνεύμα συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας, να εκπληρώνει ταυτόχρονα εκπαιδευτικούς στόχους, αλλά και στόχους βιώσιμης ανάπτυξης, για μια ποιοτική εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμό. 
Δεν είναι πρώτη φορά που το σχολείο μας συμμετέχει και διακρίνεται σε πανελλήνιους διαγωνισμούς κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς Πηλίου, για το κίνητρο της δημιουργίας, τους μαθητές του σχολείου, τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς και όλους όσους υποστήριξαν αυτές μας τις προσπάθειες.

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα